ulkasob 01.08.06, 21:55 hej, który lepszy w eksploatacji?? rzuciałam pytanko na forum o wózkach ale na razie cisza. potrzebuje dla 5 miesięczniaka, bo synuś zaczyna siadać i nie chce leżeć w głębokim(za mało widzi)) no i gorąco... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gika_gkc Re: coneco solar czy graco mosaic2006? 02.08.06, 07:38 ja wozkow coneco nie polecam mam i nie jest zbyt dobry teraz na pewno kupilabym inny - nawet dwa razy drozszy byleby spelanial moje oczekwiania Odpowiedz Link Zgłoś
kama1978k Re: coneco solar czy graco mosaic2006? 02.08.06, 09:58 Ja skolei nie polecam Graco Mosaic. Po 2 miesiącach użytkowania musiałam dokupić nowe kółka. Zapłaciłam za niego ponad 500 zł i uważam że wyrzuciłam pieniądze w błoto. Filip ma teraz 9 miesięcy a my prawdopodobnie wkrótce bedziemy musieli kupić nową spacerówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
monis80 Re: coneco solar czy graco mosaic2006? 02.08.06, 10:16 Ja Graco nie znam. Natomiast z CONECO SOLAR jestem bardzo zadowolona. Jest lekki, ładny, mały po złożeniu, dobrze się prowadzi. Z czystym sumieniem mogę Ci go polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
tycjani Re: coneco solar czy graco mosaic2006? 02.08.06, 10:56 a jak długo użytkujesz owy wózek? to jest chyba nowość tego roku a ja się cały czas zastanawiam jak on będzie jezdżił po zaśnieżonych chodnikach... może "przetestuj" go dla nas jak jeżdzi po piachu ? to coś w stylu sniegu jak sprawuje sie amortyzacja na kostce takiej poniemieckiej i na nierównych chodnikach z płyt, mocno trzesie czy da sie przeżyć? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monis80 Re: coneco solar czy graco mosaic2006? 02.08.06, 12:10 Użytkuje go od połowy maja. Testowałam go na różnych nawierzchniach. Kółka jak na spacerówkę ma dość duże więc na piasku radzi sobie całkiem nieźle (oczywiście bez przesady... po plaży byłoby ciężko )), po trawie też jeździ całkiem fajnie Ostatnio urlopowaliśmy się w Kazimierzu Dolnym a tam rynek i większośc uliczek jest z kamieni. Powiem szczerze, że troche się obawiałam jak to będzie, ale nasz wózeczek nas nie zawiódł Jeśli chodzi o amortyzację to uważam, że da się przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
tycjani Re: coneco solar czy graco mosaic2006? 02.08.06, 12:40 dzięki za rzeczową odpowiedż pozdrawiam seredecznie Odpowiedz Link Zgłoś
monis80 Re: coneco solar czy graco mosaic2006? 02.08.06, 12:13 nie mogę znaleźć tego wózka graco o którym mowa jak on wygląda??? Odpowiedz Link Zgłoś
monis80 Re: coneco solar czy graco mosaic2006? 02.08.06, 12:16 Znajomi mają ten www.swiatdziecka.pl/shop.html?prod=242 Jak dla mnie jest tragiczny, cały plastiokowy. Ten plastik trzeszczy na każdym dołku a szczególnie dekielki na kółkach. Nie wiem czy wszystkie wózki Graco są takie, jeśli tak to ja mówię stanowcze NIEEE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
111a4 Re: coneco solar czy graco mosaic2006? 12.10.06, 19:45 gravo mosaic zdecydowanie nie!!!!!!ja mam z nim okropne problemy!!!!!2 raz w reklamacji i problem ten sam powraca - scieraja sie kólka. wczoraj go własnie odebrałam - tragedia - nie da sie nim jezdzic!juz nie wiem co mam robic,jeszcze 2 naprawy i moze oddadza mi pieniadze...ZDECYDOWANE NIE DLA GRACO MOSAIC - PORAZKA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś