jo7775 08.08.06, 23:06 Mam pytanko: jaka możecie polecić matę edukacyjną, przyjazna dziecku i niedrogą?? pozdrawiam jo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majatusia Re: Jaka mata?? 10.08.06, 21:23 ostanio był tu watek o tym jak dziewczyny załuja że zaoszczedziły na macie i kupiły canapol bo z pałąków wychodzą druty... i tu matczyna wyobraźnia podsuwa mnóstwo czarnych scenariuszy co by sie mogło stać, gdzie ten drut mógły wylądowac... tak więc może jednak mimo wszytko tiny love Odpowiedz Link Zgłoś
aaola Re: Jaka mata?? 11.08.06, 20:41 ja i wszyscy moi dzieciaci znajomi maja mate z canpola i zeden drut mi nie wyszedł? a synek cuduje z nia ile wlezie Polecam Podowieszaj do niej na kolorowych tasiemkach duuuuuuuużo grzechotek i masz spokój na godzine Odpowiedz Link Zgłoś
edelka Re: Jaka mata?? 11.08.06, 21:43 ja mam Tiny Love - kupiłam za 67 zł na allegro - używaną, ale w bardzo dobrym stanie. Może tam zajrzyj: www.allegro.pl/search.php?string=mata+edukacyjna&category=11763&country=1 Odpowiedz Link Zgłoś
edelka Re: Jaka mata?? 11.08.06, 22:06 znalazłam okazję: www.allegro.pl/item119659907_mata_edukacyjna_tiny_love_zabawa_na_sloncu.html my mamy właśnie taką Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: Jaka mata?? 11.08.06, 22:48 rowniez polecam tiny i na allegro, za podobna cene bedziesz miala firmowa porzadna mate,a potem sprzedasz dalej Odpowiedz Link Zgłoś
jo7775 Re: Jaka mata?? 11.08.06, 22:55 Kurcze, tylko problem jest taki, ze mate chciała kupić babcia na chrzciny, a wiem napewno, że: 1. Cena nowej TINY zdecydowanie przerasta jej kieszeń 2. Używanej nie będzie chciała kupić Chyba, ze zmówimy u niej po prostu coś innego, a matę kupimy sami na allegro, używaną, bo faktycznie sa swietne niektóre. Dzieki za rady, pozdrawiam aśka Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa a moze zamiast maty 12.08.06, 08:43 zamowcie u babci: Muzyczny ocean Little Tikes: allegro.pl/item120470010_muzyczny_ocean_little_tikes_wysylka_gratis_.html My kupilismy teraz taki,idziemy do znajomych na pepkowe i była zrzutka, na pewno posluzy dluzej dziecku niz mata (mata tak plus minus do 9 m-ca zycia). A mate sami zawsze mozecie kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: Jaka mata?? 12.08.06, 00:01 Na Allegro trzeba uważać, żeby się nie zapędzić w licytacji - używane maty Tiny Love osiągają absurdalnie wysokie ceny np. ta: tinyurl.com/fucjn - "Plac zabaw", używana, a osiągnęła cenę 214,50 zł!!! Plus do tego 9 zł przesyłka! A ja kupiłam taką samą NOWĄ w sklepie za 225 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: Jaka mata?? 12.08.06, 08:43 z tym sie zgodze,chcoiaz nasza osiagnela "tylko"145,no i tak bylam bardzo zadowolona. Kuzynka sprzedawala i cena przekroczyla cene sklepowa Odpowiedz Link Zgłoś