be.em 11.08.06, 22:05 nalezy ktos? warto inwestowac w te książeczki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonag25 Re: Klub Książek Disneya 12.08.06, 14:59 Ja nalezalam. Ksiazeczki sa ladne, prezenty takie sobie. Ale po szostej paczce przestali dawac prezenty i juz sie nie oplacalo, bo w ksiegarni w tej samej cenie masz ksiazke w wiekszym formacie - tez disneya, ale nie wiem czy nowe. W kkd sa same nowosci. Ogolnie bym jeszcze zamawiala, ale moj maz powiedzial, ze sie nie oplaca i prosil zebym nie zamawiala. Corka ma juz duzo ksiazek, wiec nie zalowalam zbytnio. Odpowiedz Link Zgłoś
dadgam Re: Klub Książek Disneya 18.08.06, 22:16 nie opłaca sie naprawdę, lepiej kupić w empiku czy księgarni lub na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
madzia19801 Re: Klub Książek Disneya 18.08.06, 22:20 Ja należę i dostaję raz w m-cu paczkę (28 zł) - dostałam już 5 paczek - w każdej były 2 książeczki + prezent (zestaw naczyń dla małego, faruszek, puzzle, sztućce, pieczątki, plecak). Odpowiedz Link Zgłoś