Dodaj do ulubionych

Brevi B-Light czy Chicco Caddy??

15.08.06, 21:53
Mam 170 cm wzrostu i ani milimetra więcejsmile)) Który będzie wygodniejszy?
Obserwuj wątek
    • feng_shui_o.k Re: Brevi B-Light czy Chicco Caddy?? 15.08.06, 23:28
      Sama dlugo mialam taki dylemat; pod uwage bralam tez dixie cosatto
      (najfajniejszy smile i wybralam chicco caddy. Jestem bardzo zadowolona i na
      prawde polecam smile. Caddy jest zdecydowanie dla nizszych mam. Ja mam 168 cm i
      prowadzi mi sie go bardzo dobrze. Natomiast moj maz (180 cm) doslownie opiera
      sie na wozeczku, bo jest dla niego za niski, dlatego nie pozwalam mu go uzywac-
      mamy inna spacerowke dla meza wink
      Nie pamietam na jakiej wysokosci ma raczki brevi, ale tez nisko. Kiedys bylo
      sporo watkow na ich temat.
      Dlaczego wybralam caddy? Bo jest to wozek polecany na tym forum i wiele mam
      jest z niego zadowolonych. Brevi strasznie mi sie podobal, ale nie znalazlam
      ani jednej opini na jego temat, wiec wybralam pewnik. Brevi mial budke, a nie
      daszek i dlatego podobal mi sie, ale teraz, z perspektywy czasu stwierdzam, ze
      daszek jest super i do caddy bardzo pasuje
      Caddy to rewelacja za ta kase, bo wiadomo- w innych przedzialach cenowych sa
      fajniejsze wozki.
      Pozdr. Asia
      • maaszka Re: Brevi B-Light czy Chicco Caddy?? 16.08.06, 21:01
        Dziekujęsmile
        Jeśli mogłabyś podać mi odległość od załamania rączki do podłoża to byłabym
        dozgonnie wdzięcznasmile
        W Brevi podoba mi się właśnie budka no i kosz.
        • pia_ Re: Brevi B-Light czy Chicco Caddy?? 17.08.06, 14:09
          Ja mam 170 cm i Chicco Caddy. Niestety męczę się strasznie, bo rączki sa za
          krótkie, nasza niania ma 164 i dla niej ten wózek jest ok.
          • pia_ Re: Brevi B-Light czy Chicco Caddy?? 17.08.06, 14:14
            Leigh4 także chciała kupić Caddy, a ponieważ jest jeszcze wyższa to zrezygnowała
            i kupiła Maclarena Volvo - przetestowała go na plaży, po lesie, w mieście, na
            polnych drogach i była ZACHWYCONA! I jeszcze jedno - nasz daszek w Caddy szybko
            się zepsuł, ale i tak go nie używaliśmy bo córka jest do niego za wysoka i miała
            głowę w daszku, folię przeciwdeszczową opieraliśmy na jej głowie i było ok smile.
            • maaszka Re: Brevi B-Light czy Chicco Caddy?? 17.08.06, 21:31
              up. jaka jest wysokość??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka