sowa_hu_hu 22.08.06, 23:08 może wy coś polecicie??? gdzie to kupić , ile kosztuje??? będe wdzięczna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elejna Re: olejek do masażu - jaki??? nie znam sie..... 22.08.06, 23:11 Sowo na Allegro albo przypraw zwykłą dziecięcą oliwke jakims olejkiem eterycznym ( w zaleznosci jaki efekt chcesz osiągnąc wybierasz konkretny aromat/zapach) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: olejek do masażu - jaki??? nie znam sie..... 22.08.06, 23:14 oo dzieki zajrze na allegro... ale nie zdąże kupic.. a taki olejek eteryczny to skad wziąść? jakas drogeria? perfumeria? Odpowiedz Link Zgłoś
karola.v Re: olejek do masażu - jaki??? nie znam sie..... 22.08.06, 23:26 sowa_hu_hu napisała: > oo dzieki zajrze na allegro... ale nie zdąże kupic.. a taki olejek eteryczny > > to skad wziąść? jakas drogeria? perfumeria? > > Sowo często w sklepach z upominkami/dewocjonaliami można kupić olejki eteryczne,naturalne w różnych zapachach do kapieli i masażu.Produkuje takie na przykład firma Bamer,w detalu są po około 6 zł za zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: olejek do masażu - jaki??? nie znam sie..... 22.08.06, 23:27 oooo dzieki dzieki udam sie do takiego sklepiku Odpowiedz Link Zgłoś
twarz2 Re: olejek do masażu - jaki??? nie znam sie..... 22.08.06, 23:38 Polecam olejek ze słodkich migdałów - jest to baza, do której dodaje sie olejki zapachowe. Wszystko można kupić w Tesco (przynajmniej ja tam kupuje) Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: olejek do masażu - jaki??? nie znam sie..... 23.08.06, 00:04 Wszystko zależy o jaki masaż ci chodzi Możesz skożystać począwszy od zwykłej parafiny, po różnego rodzaju naturalne oliwy i oliwki zapachowe kupowane w sklepie kosmetycznym do różnego rodzaju specyfików w sexshopach. Poza tym możesz do np. parafiny jako bazy dodawać różnego rodzaju olejki eteryczne w zależności od potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: olejek do masażu - jaki??? nie znam sie..... 23.08.06, 00:05 a te z sexshopu to co to za cuda? Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: olejek do masażu - jaki??? nie znam sie..... 23.08.06, 00:07 pewnie jakieś pobudzające Szczerze mówiąc to nie wiem bo nie kożystam z tegoż przybytku. Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: olejek do masażu - jaki??? nie znam sie..... 23.08.06, 00:06 i znalazłam coś takiego jeszcze www.actimed.com.pl/index.php?cat_id=87 Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: olejek do masażu - jaki??? nie znam sie..... 23.08.06, 00:08 mnie chodzi o jakis zapachowy... do masazyku calego ciala Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: olejek do masażu - jaki??? nie znam sie..... 23.08.06, 00:11 To proponuje wycieczkę po sklepach. Kiedyś w Yves Rocher mieli takie fajne ale nie tylko tam. Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: olejek do masażu - jaki??? nie znam sie..... 23.08.06, 00:14 Oj sowa sowa Body Shop najlepsza firma White Musk super zapach facet ma odjazd...!!!cóz mogę więcej powiedzieć .. Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: sowa 23.08.06, 00:27 w Polsce jak na razie tego nie ma... pocztowym dostaniesz..wpisz Body Schop a potem White Musk do wyszukiwarki Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Sowa-sex 23.08.06, 08:49 Pytałaś jakie specyfiki mają w sexshopach. Ano takie sex-pasaz.pl/k254-OLEJKI-DO-MASAZU.html Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka polecam 23.08.06, 09:45 olejek do masazu firmy ziaja(oliwka do masazu)-fioletowe opakowanie, z mikroelementami-świetnie rozgrzewa, ładnie pachnie, kosztuje ok 15zł (mam już 2 lata a dość czesto masuje M albo córkę)-no i nie zostawia tlustych plam Odpowiedz Link Zgłoś