Dodaj do ulubionych

fotelik KIDDY Life Plus

13.09.06, 13:26
Mój 11 miesięczny synek wyrasta już z fotelika do 13kg i potrzebujemy czegoś
większego. Myślę o zakupie fotlika KIDYY Life Plus. Proszę o opinie o nim. Jak
się sprawuje we wszystkich przedziałach wiekowych.
Obserwuj wątek
    • foxterier Re: fotelik KIDDY Life Plus 14.09.06, 08:37
      jestem bardzo zadowolony z tego fotelika. maly szybko przyzwyczail sie do impact shieldu - teraz korzysta z niego jak ze stoliczka. fotelik jest wygodny, maly sie nie poci (dziurka w oparciu), ciezko jest go zle zapiac.
      generalnie bardzo, bardzo polecamy.

pozdrawiam
      • galaxia Re: fotelik KIDDY Life Plus 30.09.06, 11:30
        Przyłączam się do foxteriera. Kiddy Life Plus jest bardzo udanym i bezpiecznym
        fotelikiem. Jesteśmy z niego b. zadowoleni.

Pozdrawiam
    • timon2006 Re: fotelik KIDDY Life Plus 14.09.06, 09:51
      Ostatnio właśnie kupiłam ten fotelik. Myślę, że maluszkowi na początku będzie
      się troszkę trudno przyzwyczaić do tej nakładki z przodu, ale myślę, że warto
      go kupić.
    • euzebia500 Re: fotelik KIDDY Life Plus 26.09.06, 20:57
      My też mamy Kiddy Life plus. jeżdzimy z nim już prawie 2 lata i jak na razie
      super. Jak na rzie nic nam się na szczęście nie wydarzyło no może poza paroma
      gwałtownymi hamowaniami. Używamy tej osłonki z przodu i jest to bardzo dobre i
      wygodne rozwiązanie. A gdzieś tam widziałam w teście ADAC że jest juz nowsza
      wersja Life Pro - też dostała 4 gwiazdki jak Life plus.
      Generalnie bardzo polecam.
    • agni71 Re: fotelik KIDDY Life Plus 26.09.06, 21:08
      U nas niespecjalnie się sprawdza. Żadna z córek nie chciała jeżdzić z osłonką,
      a więc szkoda w sumie tych pieniędzy wydanych na "Plus" czyli wersję z osłonką.
      Teraz w foteliku jeżdzi starsza córka (drobna 4-latka), przypinana pasem
      samochodowym - na dłuższej trasie skarżyła się, że uwiera ją ta dziura pod
      plecami. Jak spi, to nawet w pozycji p[ochylonej do spania głowka opada do
      przodu. Z zalet - jest lekki i dziecko się raczej nie poci.

aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka