bea.bea 18.09.06, 21:39 moze mi pomozecie..... to taka zwykła sprawa dotyczy 30stu żółtych koszulek....t-shirt w rozmiarze najlepiej 116...przekopałam internet...nie ma... moze jakas mama hurtowniczka koszulkowa...mi pomorze... kobiety dzieci są w potrzebie,,,)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
socka2 Re: T-shertowa pomoc pilnie potrzebna!!!!!!!!!!!! 18.09.06, 21:55 Bea, sprawdz tutaj: www.jmcotton.pl/index.php?art=oferta&rup=towary&gr=2&towar=26&grsel=2 Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: T-shertowa pomoc pilnie potrzebna!!!!!!!!!!!! 18.09.06, 22:01 dzieki.. tez trafiłam na ta strone ...nawet do nich dzwoniłam ...maja tylko rozmiar 122...i to jeszcze pan powiedział że one są wieksze ...jakies 125... dla mnie to nie problem obciąc i podszyc.. ale pare mam nie zgadza sie na zakup wiekszych...i co począć... wpadłam na pomysł ,by zamówić tym którzy chcą i skrócą...a reszta niech sama się martwi.... ale poniewaz zła ze mnie kobieta..jeszcze szukam... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_wp Re: t-shirty 19.09.06, 11:27 O i jeszcze tu znalazłam: www.maryla.com.pl. A ty masz coś? ciekawa jestem. To do przedszkola kupujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea dzieki...ale tez ..pudło 19.09.06, 11:38 w tym przypadku sa koszulki żółte, ale pakowane w paczkach w zmiksowanych rozmiarach....od 104 - 140 pani nie bedzie wybierac..(...a ja nie chce ryzykować , ze na 30 sztuk trafi mi sie 10- 116 i 20 -140 np... tak potrzebuje te koszulki do przedszkola mojego syna...sa grupą "zółtków"..) i to jest ich strój galowy..) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: dzwoniłam...pudło:(( 19.09.06, 11:50 to moze tu: (0-61) 8250-354, 8250-364 to firma koleżanki - nie hurtownia, ale zajmują się nadrukami na koszulkach. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_wp Re: ciepło..:) 19.09.06, 12:07 a jeszcze tu: www.coolka.pl, tylko drogie Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: T-shertowa pomoc pilnie potrzebna!!!!!!!!!!!! 19.09.06, 12:07 Bea.bea-zadzwonilam do największej hurtowni we Wrocławiu i mają od rozmiaru 144 cm. Przykro mi,nie pomoge. Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Nie wazne jakie będzie zakończenie...:)) 19.09.06, 12:10 wierze , ze bedzie ok...) dziekuje w imieniu własnym i dzieciaków.. jednoczesnie nie zamykam, tematu poszukiwawczego..) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_wp Re: Nie wazne jakie będzie zakończenie...:)) 19.09.06, 13:08 Mam, mam !! Napisz do mnie na priv i podaj maila, mam nawet kilka propozycji A skąd jesteś? Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ineska2 Re: Nie wazne jakie będzie zakończenie...:)) 19.09.06, 20:24 moi rodzice w ramach swojej dzialalnosci gospod. zaopatruja w sprzet sportowy kluby itd i wiem, ze czesto tez zamawiaja u goscia koszulki w przeroznych rozmiarach, sa szyte na wymiar i moga miec dowolne nadruki, jak nie bedziesz mogla znalezc moge zapytac rodzicow, czy takie koszulki da sie zorganizowac, jak szybko i ile by to kosztowalo. w razie czego daj znac na maila gazetowego, bo na tym forum nie bywam. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś