Dodaj do ulubionych

outlet we Wrocławiu..

21.09.06, 10:11
słyszałam,że ma być otwarty na początku października,czy ktoś mogłby mi
powiedzieć gdzie dokładnie,kiedy i o której jest otwarcie i czy będzie tam
można kupić buciki ecco lub geox dla malca

znalazłam w necie takie coś,czy to jest to?
wroclaw.studentnews.pl/serwis.php?&s=13&pok=7878&c1=1&l=&id=19187
Obserwuj wątek
    • mmala6 Re: outlet we Wrocławiu.. 21.09.06, 10:17
      Gosia, nie, to co pokazalas juz jest, wlasnie w TGG, kiedys tam bylam ale
      jeszcze nie mialam dziecka, wiec nie wiem czy sa dziecinne rzeczy.Moj maz kupil
      sobie levisy za jakies smieszne pieniadze.
      To co ma byc otwarte, to bedzie przy skrecie na lotnisko (jadac z Nowego
      Dworu), tuz na rogu, nie sposob nie zauwazyc.Otwarcie ma byc 04.10., nie wiem
      czy bede od razu butki ecco.POdobno nie wszystkie sklepy naraz beda
      otwierane.Mieszkam w tych okolicach i jadac do pracy przejezdzam kolo outletu
      dwa razy dziennie.Pewnie podjade w dniu otwarcia, bo tez mnie interesuja ecco
      dla dzieci.
      • pia_ Re: outlet we Wrocławiu.. 27.09.06, 12:02
        W TGG są rzeczy dziecięce, ale powariowali z cenami, bluzeczki ze starych
        kolekcji H&M były są np po 35 zł. Generalnie opłaca sie chyba tylko dla tych
        najmniejszych dzieci kupować, bo trafiają się fajne rzeczy baby mexx, chicco,
        gap itp.
        Generalnie nie ma za dużo rzeczy dziecięcych, niezbyt toto ładne i na dodatek
        drogie.
        Aha, trafiają się fajne kurtki i kombinezony ale raczej dla maluszków, no i czapki.
    • gosia.mama.wojtusia Re: outlet we Wrocławiu.. 21.09.06, 10:33
      w takim razie czekam na relację
      • mmala6 Re: outlet we Wrocławiu.. 21.09.06, 10:36
        a propos bucikow Ecco, to pani na Psich Budach pokazywalam mi tegoroczna
        kolekcje, juz zaczyna przychodzic, tylko ze duze rozmiary narazie tj od 26.My
        bedziemy brac 23-24.Wiec widzialam te wieksze, za.....290zl....ale cudne!!
        ciemnozielonesmile)piekne.Pelna kolekcja ma byc za niecale 3tygodnie.
        • kozaczek25 Re: outlet we Wrocławiu.. 21.09.06, 10:59
          Sorki za glupie pytanie, ale co to jest ten Outlet? jakas taka niedoinformowana
          wroclawianka jestem wink Pozdrawiam smile)))))
          • mmala6 Re: outlet we Wrocławiu.. 21.09.06, 11:07
            www.factory.pl/wroclaw.asp
      • pia_ Re: outlet we Wrocławiu.. 27.09.06, 12:10
        Wg mojej oceny prac przy Outlecie, to obiekt może i jest gotowy, natomiast drogi
        dojazdowe niestety jeszcze nie. Moze do przyszłej środy jakoś zdążą, ale
        musieliby pracować dzień i noc, bo ronda jak nie ma, tak nie ma sad
    • gosia.mama.wojtusia up 27.09.06, 11:41
    • pia_ Re: outlet we Wrocławiu.. 27.09.06, 12:08
      Geoxy opłaca się kupowac w sklepie firmowym Gino Rossi w Chojnicach - można
      telefonicznie zamówić i prześlą pocztą. Ja kupiłam tam małej w zeszłym roku
      Geoxy r. 25 z najnowszej kolekcji za 139 zł, podczas gdy we Wrocku ten sam
      model kosztował ok 220 zł. Teraz mam jeszcze większą satysfakcję, bo te Geoxy
      sprzedałam na allego za 122 zł i ma już forsę na zakup zimowych Bartków
      (niestety w Geoxaxh marzły małej stópki, więc nie będę już eksperymentować z
      róznymi texami z innych firm).
      • gosia.mama.wojtusia Re: outlet we Wrocławiu.. 27.09.06, 12:32
        pia a jak zamawialaś w tych Chojnicach,miałaś jakiś kod bucików?

my mieliśmy geoxy letnie,jesienne,raz zimowe i bylam zachwycona,jakość jak w
        ecco, kupimy w tym roku albo geox albo ecco,które się trafią,zobaczymy

chyba zadzwonię do tych CHOJNIC
        • beata1974 do pia 27.09.06, 13:23
          a możesz podać telefon do tego sklepu w chojnicach i co musaiłaś podać kod
          numer fasonu itp. jeśli nie chcesz pisać publicznie to czeka na odpowiedz na
          adres gazetowy.Z góry dziękuję.
          • pia_ Re: do pia 27.09.06, 13:27
            To nie tajemnica smile
            P.H. OSTAR
            31 Stycznia 5
            89-600 Chojnice
            tel.: 52 39728-62

Podawałam model, kolor i nr.
        • pia_ Re: outlet we Wrocławiu.. 27.09.06, 13:24
          Kod spisałam sobie ze sklepu we Wrocławiu, a przez Chojnice jechał mój znajomy i
          mi kupił, ale rozmawiałam ze sprzedawczynią telefonicznie (uprzedajac, ze zjawi
          się pewien człowiek po te buty smile))i ona mówiła, że dużo osób zakupy u nich
          robi korespondencyjnie smile. Buty przymierzałam też w sklepie we Wrocku, wiec
          rozmiar był juz wybrany. Później przymierzałam się do bucików wiosennych dla
          małej, ale niestety nie mieli tego modelu, który upatrzyłam we Wrocku, wiec
          kupiłam przejściówki Bartka i jestem z nich super zadowolona.
          • pade Re: outlet we Wrocławiu.. 27.09.06, 13:48
            Pia_ poprosiłaś o pudełko i spisałaś kod? Dali Ci bez problemu?
            • mmala6 rondo:-) 28.09.06, 11:17
              chcialam napisac, ze auta juz puscili tymi 'zakolami'od ronda, wiec pewnie
              szybko bede robic srodek i laczyc te polkolawink
            • pia_ Re: outlet we Wrocławiu.. 28.09.06, 12:35
              Podali mi kod na Bielanach, bo nie mieli rozmiarów, więc powiedziałam, ze będę
              dzwonić do Korony i potrzebuje kod.
    • pia_ W środę otwarcie 02.10.06, 23:06
      Przynajmniej tak podali w piątkowym artykule w Wyborczej, no i w reklamie w
      dzisiejszej gazecie.
    • monii_1 Re: outlet we Wrocławiu.. 03.10.06, 08:32
      jeju dziewczyny jak ja wam zazdroszczę wink tego Wrocławia, też tam chcę mieszkać buu
      • mmala6 Re: outlet we Wrocławiu.. 03.10.06, 09:05
        jak sien chlopaki spreza (a pracuja noc i dzien i w niedziele tez) to jest
        szansa ze bedzie to rondo.Moze nie perfekcyjne ale bedzie.Ale i tak musze sie
        liczyc z tym ze bede tam jutro stac w korku......
        • pia_ Re: outlet we Wrocławiu.. 03.10.06, 10:04
          Nie martw się, nie Ty jedna, choć ja jadę od strony Granicznej i mam juz
          koncepcję, jak w przyszłości omijać rondo - będę jechała na przełaj przez
          parking outletu smile, a jak się nie da to jest jakaś droga przez pola - w końcu
          wreszcie się przyda moja terenówka.
    • babsee Re: outlet we Wrocławiu.. 03.10.06, 10:04
      W radio leca reklamy Salomona-ze jutro otwarcie wlasnie w Outlecie.Jutro nie ma
      szans ale na weekend wybior sie na bank.
      • marie7 Re: outlet we Wrocławiu.. 03.10.06, 12:53
        Tu jest link do stronki ze sklepami jakie mają być w Outlet.
        • marie7 Re: outlet we Wrocławiu.. 03.10.06, 12:54
          brrr sorki za wcześnie wysłałam;/

www.factory-warszawa.pl/wroclaw/sklepy.asp
    • beata1974 do pia 03.10.06, 11:41
      a u mnie w outlecie od dwóch tygodni jest geox i jakie są porównywalne ceny -
      jak dzwoniłam to dla chłopca zimowe w rozmiarze 28 to od 150-200 zł a jakie
      ceny mają półbuty jesienne w jakiej są cenie czy któraś miała te zimowe geox
      jak one się sprawują z tymi wywietrznikami -czy nie moknie noga w półbutach jak
      są takie jak adidasy w w środku tylko skórzana wkładka bez całe jwyściółki zze
      skóry.
      • pia_ Re: do pia 03.10.06, 12:05
        Mojej córce marzła noga w zimowych geoxach, dlatego nie moze mieć tych
        wywietrzników respira. Bardzo spodobały mi sie zimowe buty Ecco, ale 269 zł to
        przesada - moze będą taniej w outlecie (choć nie słyszałam nic aby tam miał byc
        sklep Ecco). Będzie sklep Gino Rossi, więc geoxy będą.
    • gosia.mama.wojtusia jak dojechać? 03.10.06, 16:37
      będę w piątek we Wrocku i chcę podjechać do tego outletu,jakim autobusem tam dojadę?

jak ebdziecie jutro to zobaczcie za geoxami zimowymi dla chłopców w rozm.25 i
      35,bede wdzieczna
      • gosia.mama.wojtusia telefon 03.10.06, 16:38
        i gdyby któras z was mogla wziąc telefon do gino rossi byloby supeer
        • pia_ Re: telefon 04.10.06, 10:39
          Wezmę telefon i zobaczę na geoxy. Otwarcie dopiero o 11.00 a juz niezły tłumek
          czeka smile
      • mmala6 Re: jak dojechać? 03.10.06, 18:55
        dojedziesz z Dworca Swiebodzkiego 406, prawie do samego konca.Albo jakimkolwiek
        na Nowy Dwor i podejdziesz na nogach z krzyzowki jakies 1,5 przystanka.
        Wlasnie tamtedy przejezdzalam.Rondo nadal zamkniete.Az sama jestem ciekawa jak
        bedzie jutro ranowink
    • pia_ BYŁAM - relacja z dnia otwarcia 04.10.06, 13:20
      Niestety zmartwię większość, bo w sklepie Gino Rossi nie będzie dziecięcych
      Geoxów sad. Sklep Step In (Ecco) jest jeszcze nieotwarty sad. W sumie bardzo
      dużo sklepów jest jeszcze zamkniętych. Jeśli juz warto po coś tam jechać, to
      wg. mnie dla bardzo dobrze zaopatrzonego sklepu Caltzedonia/Intimissimi i dla
      Mango. W Caltzedonii kupiłam córce prześliczne rajstopki cienkie (czerwone z
      czarnym pieskiem z obrożą z diamencików) za 3,90, rajstopki dzianinowe
      (szaro-różowo-biała kratka) za 6,90, podkolanówki dla siostrzeńca (miś z
      ciufcią) za 3,90 i rajstopki dzianinowe dla znajomej, rocznej dziewuszki
      (kremowo-różowo-beżowe z misiem) za 3,90. Były ładne stroje 2 cz do opalania za
      14,90, oprócz tego mnóstwo pięknych rzeczy dla dorosłych. W Mango ceny od 9 zł
      za tiszerty w górę, nawet znalazłam tam kilka rzeczy dla siebie, ale gigantyczna
      kolejka do kasy mnie zniechęciła. Jeśli ktoś szuka dresików dziecięcych, to w
      sklepie Adidasa, Pumy i Reeboka jest tego o wiele większy wybór niż w normalnych
      sklpach sportowych, ceny 79-99. Bucików jest mniej, ale za to całkiem aktualne
      modele, najdroższe pumy kosztują 99 zł. W sklepie Pumy znalazłam też dziecięce
      buciki zimowe z gore-texu za 179 zł, rozmiarówka 25-30, kolory: bordowo-czarne i
      granat-zgniła zieleń. W Tatuumie dziecięce rzeczy bardzo drogie np bluzeczka
      bawełniana z dł rękawem w r. 110 kosztuje 35 zł, czyli tyle samo, co bluzeczka w
      dziale damskim sad. Rozśmieszył mnie sklep Gatta, sztandarowym produktem dla
      dzieci są rajstopki z ... Woli smile)). Za to są ciut tańsze, bo z wzorami
      kosztują 12 zł (normalnie ok 15 zł). Nie mam pojęcia jakie to niby niższe ceny
      oferują sklepy z galanterią skórzaną (Ochnik, Wittchen), bo ceny są dokładnie
      takie same jak w ich nieoutletowych sklepach. Z ciekawości weszłam do sklepu
      Pepe Jeans, ale nie ma tam nic ciekawego, w Simple ceny o 200-300 zł niższe od
      tych pierwotnych, w Monnari bardzo dużo ciuchów jest pouszkadzanych sad.
      Aha, zjadłam mały obiadek w restauracji Sami Swoi i zostałam zaatakowana przez
      plagę muszek-owocówek - było ich pełno!
      • gosia.mama.wojtusia Re: BYŁAM - relacja z dnia otwarcia 04.10.06, 13:36
        buuu a tak liczylam na te geoxysadno trudno,podjadę tam w piątek dla intimissimi
        i calzedoni i mango,chcę zajrzeć też na spodnie lee i wrangler
      • marie7 Re: BYŁAM - relacja z dnia otwarcia 04.10.06, 15:57
        Pia - ja też jedyne co zakupiłam,to rajstopki i podkolanówki dla córkiwinkI masz
        rację,jak na razie nie warto tam jechać,no chyba że do Caltzedonii.Osobiście
        zawiodłam się.Może z czasem się Factory rozkręciwink
    • pia_ Koszmar komunikacyjny 04.10.06, 15:19
      Ostrzegam, rondo nadal nieczynne, na razie jest tylko 1 wjazd i wyjazd od strony
      Granicznej. Korki już się robią straszne, a wracałam po 12-tej. Łamiąc wszelkie
      przepisy wyjechałam nieczynnym jeszcze wyjazdem tuż przy nowych światłach i
      zaoszczędziłam kupę czasu. Teraz wracam do domu i mam zamiar skrócić sobie w ten
      sam sposób drogę - ciekawe czy mi się uda, czy będę musiała tkwić w korku.
      Aha, outlet czynny jest od 11 do 21, w soboty i niedzielę nie wiem w jakich
      godzinach.
      • pia_ Re: Koszmar komunikacyjny 04.10.06, 15:22
        A jeszcze jedno, widziałam dzisiaj firmę chyba od kwiatków, która robi tam
        trawniki, klomby itp. Panowie RĘKAMI rozrzucali ziemię na rabaty (jeden trzymał
        worek, drugi garściami nabierał i rozrzucał). Bosz...., co za widok!
        • gosia.mama.wojtusia pytanie o hm 28.10.06, 20:10
          czy w hm w factory jest dział dzieciecy i czy jest taniej niż w hm na bielanach?
          • pade Re: pytanie o hm 28.10.06, 20:21
            ja tam w ogóle nie widziałam h&m
          • bernihor Re: pytanie o hm 29.10.06, 21:53
            W Outlet Wrocław nie ma sklepu H&M i nie ma czego żałować ponieważ w Ursusie
            k/Warszawy ten sklep przedstawia obraz nędzy i rozpaczy. Dostępna odzież jest
            z "epoki lodowcowej" w związku z czym zakurzona a w sklepie jest po prostu
            brudno. Ogólnie wrocławski outlet ma jeszcze wiele nie otwartych sklepów może
            więc z czasem przybędzie i H&M.
    • jak99 Re: outlet we Wrocławiu.. 30.10.06, 07:30
      czy coa się mieniło ??? warto przebijać się przez korki do tego sklepu ??
      • gosia.mama.wojtusia Re: outlet we Wrocławiu.. 30.10.06, 07:36
        no to byłam wczoraj...
        o HM pytałam bo na stronce www jest info ,że będzie HM
        Ecco jeszcze zamknięte,natomiast kupiliśmy troszkę w salomonie,rękawice na
        narty,plecak,za zakupy ponad 299zł dostaliśmy buty salomona gratissmile

spora róznica cen również w lee i wrangler,spodnie za które normalnie placę
        249zł tam 169zł ,jednak rozmiary poprzebieranesad
        w calzedonii czad,majteczki,staniczki,skarpetki dla dzieci za grosze..

• pia_ Polecam Atlantica 30.10.06, 09:59
          Zakochałam się w tym sklepie smile. Moje ulubione majtki, które kupiłam kilka lat
          temu W Atlanticu, odnalazłam właśnie tam, 7 zł za szt. Ponadto mnóstwo pięknych
          body dziecięcych po 9,90, bluzeczek po 12,90 i innych skarbów.
      • gosia.mama.wojtusia Re: outlet we Wrocławiu.. 30.10.06, 07:37
        my bylismy z samego rana koło 11 i w sklepie były pustki,naprawdę mało ludzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka