ela-e22 23.09.06, 08:40 Czy mogłaby ,któraś z miłych mam podać mi wymiary siedzonka w Jane Carrera Chodzi mi przede wszystki o szerokość i wysokość oparcia. Czy modele C, Pro czy ostatnia kolorystyka różnią się wymiarami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_wroclaw Re: Jane Carrera 25.09.06, 13:42 Siedzisko w Carrera C jest mniejsze niż w Carrera Pro. Nie wiem czy jest różnica w wymiarach między wózkami Carrera Pro z 2005 i z 2006 roku, bo tego z poprzedniej kolekcji nie oglądałam na żywo. Do carrery C Ninkę przymierzałam i różnica była dość duża, już wiosną jak przymierzałam ją do Carrery C to była taka na styk, a w Carrera Pro nawet teraz ma jeszcze dużo luzu. Wymiary siedziska w carrera pro: szerokość siedziska 36cm szerokość oparcia w najwęższym miejscu 28cm w najszerszym 30cm, te boki są takie elastyczne więc jak dziecko jest grubiej ubrane to one odginają się na boki, nie ściskają dziecka wysokość oparcia 50cm pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: Jane Carrera 26.09.06, 08:17 Bardzo dziękuję. Pytałam w imieniu, ale mi również bardzo się ten wózeczek podoba. Masz śliczną trójeczkę Odpowiedz Link Zgłoś