czarna_maruda 04.10.06, 11:35 Do mam które chciały zakupić kombinezon Tchibo, co macie teraz na oku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmala6 Re: Zamiast TCM-co macie teraz na oku?(kombinezon 04.10.06, 11:47 ja nie mam zadnego na oku, mam nadzieje,ze nie bedzie zimy w tym roku)) Wczoraj ogladalam Coccodrillo, ceny wysokie a kombinezony takie sobie.Najbardziej mi sie podoba dwuczesciowy grafitowo bialy z zielonymi wstawkami.Byl tylko rozm 80 a my bedziemy chyba 92 kupowac.Mam problem z rozmiarem bo Mateusz ma 82 cm wysokosci, wazy 12 kg czyli jest sredni.Nosi 86 body z Coccodrillo a ten kombinezon na 92 jest wielki.Nie wiem wiec czy ryzykowac i kupic 86? eh, wiecznie te same dylematy. Quadri Fogilo tez widzialam,cena mnie zabila.Sama kurteczka 200zl. Moze cos na allego upoluje? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: Zamiast TCM-co macie teraz na oku?(kombinezon 04.10.06, 12:03 No właśnie te ceny też mnie dobijają Narazie mamy używany Quadri Foglio, jednoczęściowy z Allegro za 50 zł, ale rozmiar 86 i nie wiem czy nam starczy. Kupiłam go na saneczkowe szaleństwa. Zależałoby mi na dwuczęściowym dla Jagody, żeby w razie czego wykorzystywać samą kurtkę (nie zawsze w zimie są mrozy), ale cena ponad 200 zł mnie dobija! Zwłaszcza, że planujemy kupić porządne, zimowe buty, więc minimum 250 na nie trzeba mieć. Zastanawiam się nad Mariquitą z poprzedniego sezonu Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: Zamiast TCM-co macie teraz na oku?(kombinezon 04.10.06, 15:00 Ja kupiłam h&m kurtka plus spodnie narciarskie chociaż kolorystyka dla chłopców w ogóle mi nie odpowiada ale nie znalazłam nic lepszego, cena 210zł ;-( aga Odpowiedz Link Zgłoś
lgosia1 Re: Zamiast TCM-co macie teraz na oku?(kombinezon 04.10.06, 15:18 wiosną, na wyprzedaży zimowych ubrań kupiłam w Makro przepiękny kolorystycznie jednoczęściowy kombinezon w rozmiarze 104.. Dałam coś poniżej 100zł a oryginalnie chyba kosztował coś w granicach 150zł. Bardzo często MAKRO mnie pozytywnie zaskakuje swoją ofertą ubrań sportowych dla dzieciaczków. Kombinezon jest firmy astrolabio i wygląda na super przemyślany "ergonomicznie". Zobaczymy jak się sprawdzi w praktyce. Odpowiedz Link Zgłoś
lgosia1 Re: Zamiast TCM-co macie teraz na oku?(kombinezon 04.10.06, 15:39 importerem odzieży astrolabio jest Brugi Polska. www.brugi.pl. Akurat na swojej stronie nie mają pokazanych kombinezonów astrolabio ale za to są kombinezony innych firm Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Zamiast TCM-co macie teraz na oku?(kombinezon 04.10.06, 15:14 W C&A są 2 częściowe kombinezony - mnie się podobają, po 149 zł. W Cubusie tez są 2 cz, ale cena wysoka Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: Zamiast TCM-co macie teraz na oku?(kombinezon 04.10.06, 19:05 Byłam ostatnio w C&A w Katowicach i jeszcze nic nie było. Muszę podskoczyć, bo cena lepsza a może i to najwyżej oddam ten z h&m. A pamiętasz jakie są kolory dla chłopców? aga Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Zamiast TCM-co macie teraz na oku?(kombinezon 05.10.06, 11:06 Błękitno-granatowe - typ unisex, bo dodatki były w tych kolorach dla dziewczyn i dla chłopców. Ja chyba oddam ten nasz 1cz C&A i wymienię go na ten 2 cz. Kurtka ma specjalny wiatrołap/śniegołap z podszewki - bo to seria narciarska. Jeszcze są sprzedawane osobno kurtki i spodnie, ale cen i kolorów nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
anianj Re: Zamiast TCM-co macie teraz na oku?(kombinezon 04.10.06, 18:58 A ja w tą sobotę kupiłam ostatecznie dwuczęściowy Coccodrillo i jestem baaardzo zadowolona, zapłaciłam 192 zł i mam nowiutki, śliczny kombinezon. Ten co wybrałam widziałam wcześniej w internecie i w ogóle mi się nie spodobał a w rzeczywistości okazał się bardzo ładny. Do tego cieszę sie, że kupowałam ostatecznie "na żywo", w sklepie, bo planowałam kupić rozmiar 92 (mój synek ma 86 cm wzrostu), a jak go przymierzyliśmy to mój synek sie w nim utopił i kupiliśmy mniejszy. Ale bym się wkurzyła jakbym kupiła przez internet i musiałabym zwracać, dopłacać za przesyłki itd i jeszcze nie mieć pewności czy ostatecznie kupię dobry rozmiar czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
anianj Re: Zamiast TCM-co macie teraz na oku?(kombinezon 04.10.06, 18:59 aha, wcześniej byliśmy w H&M, C&A, Cubusie i wszędzie były same kurtki, do tego średniego wyglądu, jak dla mnie przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Zamiast TCM-co macie teraz na oku?(kombinezon 04.10.06, 19:29 Anianj jaki kupilas? ten zielony z sztruksowymi wstawkami? tez mi sie wydaje ze 92 bedzie za wielki na Mateusza.Choc tak jak pisalam body z Coccodrillo na 86 sa na styk. Odpowiedz Link Zgłoś
anianj Re: Zamiast TCM-co macie teraz na oku?(kombinezon 04.10.06, 19:46 widziałam te zielone ze sztruksem i w ogóle przyglądałam się wszystim modelom jakie mieli ale ostatecznie wybrałam taki srebrny z żółtym: www.emaluch.pl/x/product_info.php?cPath=32_177&products_id=1907 (to zdjęcie naprawdę nie oddaje jego prawdziwego wyglądu) kupiliśmy rozmiar 86 i jest lekko przyduży, więc myślę, że starczy do końca zimy body nie miałam więc nie wiem jak byłoby z rozmiarówką body u nas Odpowiedz Link Zgłoś
anianj Re: Zamiast TCM-co macie teraz na oku?(kombinezon 04.10.06, 19:47 a to spodnie: www.emaluch.pl/x/product_info.php?cPath=32_177&products_id=1910 Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Zamiast TCM-co macie teraz na oku?(kombinezon 04.10.06, 19:55 juz wiem, tez go widzialam i macalam.Ale chyba widzialam tylko wersje jendoczesciowa, duza tansza.Ladny jest Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: Zamiast TCM-co macie teraz na oku?(kombinezon 04.10.06, 22:22 Baaardzo ładny! Jutro powędrujemy do Coccodrillo tylko, że ja dla dziewczynki potrzebuję A propos, widział ktoś nowe kombinezony Mariquita? Odpowiedz Link Zgłoś
anianj Re: Zamiast TCM-co macie teraz na oku?(kombinezon 05.10.06, 07:42 sama bardzo chciałam Mariquity, miałam upatrzony taki na allegro (tyle, że to też dla chłopca): www.allegro.pl/item127823410_dziecinada_pl_mariquita_winter_farm_92_nowy.html no ale nie wiedziałam gdzie mogę zobaczyć go na żywo a Coccodrillo było w miarę blisko, więc pojechaliśmy do Coccodrillo i wróciliśmy już z kombinezonem Odpowiedz Link Zgłoś
dosiamamafilipa Re: Zamiast TCM-co macie teraz na oku?(kombinezon 05.10.06, 11:40 ogladalam go ale to futerko przy raczkach jest szalenie nie praktyczne bo bedzie przemakac jak dizcko bedzie chcialo balwana lepic i snieg do niego bedize sie przylepiac chyba ze zabronic dziecku bawic sie w siegu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
monii_1 Re: Zamiast TCM-co macie teraz na oku?(kombinezon 05.10.06, 09:38 kupiłam 2 dni temu córce same spodnie od kombinezonu z serii "doggy dog" delikatna oliwka z różowymi wstawkami za 53 zł w AKPOL-u są naprawdę bardzo ładne nie ma ich na stronie intermax ale są w papierowym katalogu Mariquita ,ale kurtke kupiłam z TUP TUP pasującą różową wygląda teraz jak komplet . Odpowiedz Link Zgłoś
anianj Re: Zamiast TCM-co macie teraz na oku?(kombinezon 05.10.06, 07:35 tak, były jednoczęściowe i oczywiście tańsze, ale to zawsze tak jest, bo w dwuczęściowym więcej materiału, zamków itd Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Winter Farm Mariquita 05.10.06, 09:38 Ten kombizezon Winter Farm Mariquity jest cienki jak na mój gust. przymierzałam się do niego, ale matriał nie wygląda na impregnowany, spodenki sa bardzo cienkie. Panie w sklepie przekonywały mnie, że to dobrze, bo dziecko ma swobodę ruchów. Ok, ale dzwoniłam do producenta i powiedziano mi, że lekką mżawkę i deszczyk to ten materiał wytrzyma, ale deszczu już nie. Z czego wnoszę, że zabawa na mokrym, a nawet na "zwykłym" śniegu odpada. Jednak do samochodu bym polecała taki kombinezon, ponieważ jest wyjątkowo miękki i wygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
anka241 Re: Zamiast TCM-co macie teraz na oku?(kombinezon 05.10.06, 19:06 Kupiłam córeczce wójcika różowy centkowany kotek - dwuczęściowy a teraz "czaje" na allegro coś "roboczego", myślę o coccodrillo-zobaczymy.Pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
malenka07 Re: do dasiamamafilipa 12.10.06, 12:43 Pisalas, ze ogladalas kombinezon Winter Farm. Ja sie do niego przymierzam (bardzo mi sie podoba), ale do jednoczesciowego i mniejszego (dla polrocznika), wiec lepienie balwana tej zimy mi nie grozi hi hi A wiec futerko nie przeszkadza. Mam takie pytanko: czy ten wierzchni nylon 100% jest bardzo szeleszczacy i "ortalionowy"? Nie moge namierzyc tego kombinezonu na zywo, a inne ciuszki z tej serii maja inny sklad tej wierzchniej warstwy, wiec nie mam porownania. Jesli mozesz, napisz slowko na ten temat. A moze ktos widzial ten kombinezon w Wawie w jakims sklepie? Z gory dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
georgusia Kombinezony TCM 12.10.06, 13:59 Dziewczyny, z tego co widziałam na stronie www.wasz.sklep.pl są tam do kupienia kombinezony TCM po 159 zł, ale z każdego koloru tylko jeden rozmiar. Data dodania do sklepu to 8 października więc myślę że oferta jest aktualna. Odpowiedz Link Zgłoś