malikowna 06.10.06, 21:46 CO SĄDZICIE O TEJ FIRMIE ? CO SĄDZICIE O KOMBINEZONACH TEJ FIRMY POZDROWIENIA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bella16 Re: Coocodrillo kombinezony 06.10.06, 23:15 Miałam taki kombinezon jednoczęściowy na ubiegłoroczną zimę, świetnie sie sprawdził, cieplutki, wygodny w zakładaniu, po sezonie wciąż w bardzo dobrym stanie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
1tuja Re: Coocodrillo kombinezony 06.10.06, 23:20 Ubiegłej zimy używałam śpiworka cocodrillo i byłam bardzo zadowolona. Był bardzo ciepły i nie musiałam grubo ubierać dziecka przed włożeniem do śpiworka. Wystarczyło body i rajstopy. Nawet w największy mróz. W tym roku kupiłam już zimowe spodnie i kurtkę tej firmy. Obie rzeczy podszyte polarkiem. Ja osobiście polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
linearka Re: Coocodrillo kombinezony 07.10.06, 08:51 Też zastanawiam się nad zakupem. Kubuś w styczniu kończy roczek więc narazie jeszcze nie chodzi ale w zimę pewnie zacznie i tu moje pytanie, czy te kombinezony nie są za grube i za szerokie do swobodnego poruszania się? Odpowiedz Link Zgłoś
magkan rewelacja 07.10.06, 09:03 jw bardzo ciepły, wcześniej kupowałam h&m ale teraz tylko coccodrillo Odpowiedz Link Zgłoś
malikowna Re: rewelacja 07.10.06, 18:13 dzięki za opinie w zeszłą zimę mieliśmy kombinezon z c&a nie polecam musiałam reklamować, jedyny minus coccodrillo to cena za kurtkę i spodnie 250 zł to dla nas dużo ale kupiliśmy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anianj Re: rewelacja 07.10.06, 22:16 ja kupiłam tydzień temu dwuczęściowy za 192 zł, w firmowym sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
karin.dsi Re: Coocodrillo kombinezony 08.10.06, 18:39 Ja dotychczas tez jeszcze nie kupowałm kombinezonu, ale mam spioszki i body i jestem zadowolona bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
baaaa Re: Coocodrillo kombinezony 08.10.06, 20:02 a gdzie w Warszawie można kupić te kombinezony, albo w jakim sklepie internetowym? Dzięki wielkie za pomoc. M. Odpowiedz Link Zgłoś
agadzie1 Re: Coocodrillo kombinezony- polecam 08.10.06, 23:20 dla mojego roczniaka sprawdził się świetnie- cieplutki, wygodny, nie krępujący ruchów, ładny i łatwy do utrzymania w czystości kombinezony coccodrillo dostępne są w sklapach świat dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
efka42 Re: Coocodrillo kombinezony- polecam 09.10.06, 09:59 kilka dni temu kupilam turkusowy kombinezon tej firmy. Ubranka cocodrillo kupuje od dluzszego czasu, moim zdaniem rewelacja.gustowne i dobrej jakosci. Ja kupuje wM1,od jakiegos czasu jest tam sklep firmowy. Odpowiedz Link Zgłoś