Dodaj do ulubionych

Fotelik wibrujący

17.10.06, 20:41
Fotelik z wibracjami - Na allegro mnóstwo propozycji zwłaszcza z firmy Fisher
Price. Czy ktos ma juz moze jakis sprawdzony typ? Nie mam pojęcia który kupić
a że kupię to wiem na 100% . Moja pierwsza pociecha całymi dniami płakała .
Teraz spodziewam sie kolejnego dzieciątka i chcę się ubezpieczyc. Moze akurat
podziała smile Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • beata_17 Re: Fotelik wibrujący 17.10.06, 21:47
      mamy ten z wibracjami z FP i na naszego maluszka wibracje wcale nie działają.
      Niepotrzebny bajer.
      • kanagata Re: Fotelik wibrujący 17.10.06, 22:20
        na Maje wibracje dzialaly uspokajajaco i rozluzniajaco [pomoc w robieniu kupy,
        hehe]. teraz juz jest za duza i prawie przewrocila sie na bok przypieta w
        lezaczku, ale do konca 5 miesiacxa bylo dobrze. kupilismy najtanszy model FP,
        zakochana byla w krecacym sie zoltym ptaszku smile i niebieskim piesku
        • zielonatosia Re: Fotelik wibrujący 18.10.06, 08:32
          My mamy FP taki z rybkami, mała wibracjami zachwycona, rybki też jej się podobają.
    • wroba Re: Fotelik wibrujący 18.10.06, 08:58
      My mieliśmy taki:
      www.allegro.pl/item134601036_nowy_fisher_price_lezaczek_bujaczek_z_wibracjami.html
      Jest po prostu rewelacyjny, maly korzystal z niego do roku i pewnie korzystal
      by dlużej gdyby nie to, że musieliśmy go oddać bo był pożyczony. Przy drugim
      dziecku na pewno kupię taki sam.
      Pozdrawiam
      Ania
      • agapit73 Re: Fotelik wibrujący 18.10.06, 11:17
        Hej, polecam goraco FP o nazwie Link-a-doos, ma gumowe nozki, ktore pewnie
        trzymaja sie kazdej powierzchni (stawiam go na stole z powodu psa), wibracje sa
        usypiajace, jest tez luk z zabawkami, na ktory mozna doczepiac co sie zywnie
        podoba. Ogolnie - bardzo pomocne urzadzenie. Pozdrawiam
    • cotomabyc Re: Fotelik wibrujący 18.10.06, 15:16
      Serdecznie dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      oprocz tego za 165 (podanego wyzej smile znalazlam jeszzce taki za 230 . Czy jest
      sens doplacac? Czy tamten wystarczy? Aha I czy taki maluszek zaraz po urodzeniu
      moze z niego korzystac
      www.allegro.pl/item135020652_lezaczek_bujaczek_fisher_price_sensory_hit.html
      • cotomabyc Re: Fotelik wibrujący 18.10.06, 15:21
        A czy ten jest taki sam jak ten za 165??? Bo juz zglupialam
        • cotomabyc Re: Fotelik wibrujący 18.10.06, 15:25
          www.allegro.pl/item132669487_lezaczek_bujaczek_fisher_price.html
          (zapomnilam podac linka)

Jest jeszcze taki jakis - ten kocyk fajny tylko ze niezbyt kolorowy
          www.allegro.pl/item135214872_fisher_price_lezaczek_z_wibracja_kocyk_zabawki.html
    • mysia125 jeszcze z iPodem jest ;) 18.10.06, 20:07
      Jakby komus bylo malo wibracji i zwierzatek, to FP wypuscil tez model z
      wbudowanym iPodem wink)

--------------
      Kasia & Felix 23/01/2005
      Felix for beginners
    • lucy.sol Re: Fotelik wibrujący 18.10.06, 20:13
      mojego Adaska wibracje nie ruszaly, uzylam kilka razy, nie zrobiło wrażenia to
      na nim wiec juz dałam spokój i siedzi bez wibracji wink
      • cotomabyc Re: Fotelik wibrujący 22.10.06, 23:02
        Serdecznie dziękuję. Zamowilam na allegro i oczekuje na Fishera za 165 zeta .
        dam znaćsmile
    • lula78 Re: Fotelik wibrujący 23.10.06, 00:25
      My mamy Fischera. Jestem zadowolona chociaż teraz mała ma 8.5 m-ca i sama z
      niego wychodzi pomimo, że przypinam pasami.

--
      www.poradopedia.pl/ - porady na każdy temat
      • alcarin Re: Fotelik wibrujący 23.10.06, 10:17
        kupilam na allegro taki za 125zl Fischera (w linku wstawionym przez ktoras z Was
        to ten za 120zl; chyba taki sam miala kanagata) - sprzedawca pisal w ogloszeniu,
        ze lezaczek jest do 13kg, tymczasem, po otrzymaniu przesylki dowiedzialam sie z
        info na pudelku, ze lezaczek jest do 9kg - 4kg roznicy, to u tak malego dziecka
        o kilka miesiecy krotsze uzytkowanie uncertain
        Moja corka, ktora za chwile skonczy 6mcy, nie wazy jeszcze 9kg (jest b. drobna).
        Mimo tego prawie 2 tyg. temu wywrocila sie z tym lezaczkiem i to stojac ode mnie
        20cm. Mialam jej wlasnie przypiac palak z zabawkami, siegalam po niego, kiedy
        uslyszalam wrzask corki - kiedy sie odwrocilam lezala twarza na kafelkach,z
        ciagle przypietym lezaczkiem do plecow. Prawdopodobnie chciala obrocic sie w bok
        i mocno szarpnela, a konstrukcja lezaczka okazala sie niebezpieczna sad Na cale
        szczescie nic sie nie stalo, ale lezaczek poszedl w odstawke - teraz mala siedzi
        juz w krzeselku do karmienia. Wniosek taki, ze teoretycznie nadaje sie tylko dla
        bardzo malych dzieci, ktore wlasciwie tylko leza i ewentualnie machaja raczka.
        Tyle tylko, ze siedzisko jest tak wyprofilowane, ze dziecko w nim siedzi, a nie
        lezy - wiec dla malucha niezdrowe. Swoja corke wlozylam w ten lezaczek dopiero
        jak miala skonczone 2 mce. Z tego, co zauwazylam, chyba wszystkie FP maja takie
        siedzisko.
        Acha, wibracji nie uzywalam, bo ciagle zapominalam kupic baterii. Poza tym
        dziecko (przynajmniej moje wink ) samo delikatnie sie buja, np. ruszajac nozkami.
        jesli moge cos doradzic - chyba wazniejszy od wibracji jest palak do ktorego
        mozna przypiac zabawki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka