inkaa5 18.10.06, 02:05 Drogie mamy nie mam zielonego pojęcia jaki kupić kombinezon na zimę dla mojego 7 miesięcznego synka (dokładnie 7 mies. i 1 tydz.). Teraz nosi rozmiar 74 i nie wiem czy na zimę kupować mu kombinezon w rozm. 80 czy 86???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babystyle Re: jaki kombinezon?? 18.10.06, 08:34 Inkaa5 zapraszam tutaj www.babystyle.pl/sklep/ubranka/1.htm, kategoria --> Kombinezony. Za kilka dni dodamy również kombinezony przecidweszczowe. W dziale Nowości www.babystyle.pl/sklep/nowosci/1.htm znajdują się wszystkie aktualnie wprowadzone do sklepu nowe ubranka bądź inne akcesoria. Więc tam właśnie za kilka dni ukażą się nowe kombinezony Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: jaki kombinezon?? 18.10.06, 09:24 Hej, Dużo zależy od tego, jaka firma uszyła kombinezon. Niektóre mają większe rozmiarówki niż typowe (Reima, Wójcik, H&M czasami), część się zgadza idealnie praktycznie (KappAhl, Cubus), inne mają ciut mniejsze. Zmierz w sklepie jak możesz, jeżeli kupujesz przez internet poproś o wymiary. Przy tak ogólnym pytaniu nie jestem ci w stanie udzielić odpowiedzi. Gdybyś zapytała np o Reime, to powiedziałabym - 86 będzie stanowczo za duże, to rozmiar dla półtorarocznego dziecka. W zależności od tego, w którym centylu jest twoje dziecko i jak szybko rośnie raczej poleciłabym rozmiar 80, na pewno starczyłby do marca. Pozdr Ola Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: jaki kombinezon?? 19.10.06, 00:00 olaj wiekie dzięki dokładnie chodziło mi o kombinezon tup-tup Odpowiedz Link Zgłoś
beatam Re: jaki kombinezon?? 19.10.06, 07:46 Kombinezon trzeba przymierzyć. Ja w tamtym roku szukałam kobinezonu i też myślałam o 80, panie w sklepie polecały nawet 86 a w końcu Michał miał kombinezon w rozm. 74 i przechodził w nim całą zimę, ale fakt to było duże 74. Teraz jestem już doświadczona i wiem, że moje dziecko nie rośnie zbyt szybko, jest też raczej szczupły i za bardzo na wyrost nie ma mu co kupować, bo zima się skończy a kombinezon nadal będzie ciut za duży. Odpowiedz Link Zgłoś