Dodaj do ulubionych

Bartek w Ferio Gaj i Koronie - kto widział???

20.10.06, 16:11
Chodzi mi o ten model 71961-C99, dokładnie w tej kolorystyce: beżowo-czerwonej
www.bartek.com.pl/produkt.php?id=515
Byłam na Bielanach, na Psich Budach i w Arenie - są tylko w wersji
garanatowej, beżowo-różowej i zgniłozielonej. Szukam nr 26.
Nie udaje mi się dodzwonić do Korony, no i nigdzie nie mogę znaleść numeru
tel do Bartka w Ferio Gaj - może ktoś zna?
Obserwuj wątek
    • pia_ Pozostaje jeszcze Ferio Gaj 20.10.06, 16:15
      Dodzwoniłam się do Korony, niestety ten model wogóle nie był przez nich
      zamawiany sad
      • kate8025 Re: Pozostaje jeszcze Ferio Gaj 20.10.06, 16:23
        tel. +48 (071) 336 13 30
        tylko taki numer znalazlam ale do ferio ogólnie. Spróbuj moze Ci podadza
        Kupowałam tam kiedyś, mam paragon, ale nie ma tam numeru telefonu niestety sad

pozdrawiam
      • kate8025 Re: Pozostaje jeszcze Ferio Gaj 20.10.06, 16:24
        jest jeszcze smyk, może tam spróbuj jeśli tak Ci na tym modelu zalezy. I bartki mają jeszcze na zawalnej w sklepie "Butek" jeśli się nie myle. To niestety dla mnie drugi koniec miasta więc Ci nie sprawdze, ale wiem, ze ten sklep wystawia się też na allegro
        • pia_ Re: Pozostaje jeszcze Ferio Gaj 20.10.06, 16:29
          Dzięki wielkie, znalazłam nr do Ferio na stronie Bartka. Kazali mi napisać
          maila, podać model, rozmiar itp i jeśli tylko będą te buty w ich hurtowni, to
          je sprowadzą na zamówienie. Ale marnie to widzę sad
          • kate8025 Re: Pozostaje jeszcze Ferio Gaj 20.10.06, 16:32
            Mam nadzieje, ze Ci sie uda. Ale powiem szczerze, że mnie też to wkurza, ze to, co na stronie sobie, a asortyment w sklepach sobie. Połowy nie ma wcale i nigdy nie będzie. Część robią chyba na eksport. MOja koleżanka kiedyś sobie upatzryła jakieś tam, ale nie było rozmiaru i nawet sam producent jej nie pomógł, bo a całej Polsce ich nie było.
            pozdrawiam
            • pia_ Re: Pozostaje jeszcze Ferio Gaj 20.10.06, 16:47
              Przynajmniej dowiedziałam się, ze sklep niefirmowy Bartka Dobre Buty przy
              Kamiennej i firmowy Bartek w Ferio Gaj mają tego samego właściciela.
        • inga_iga Re: Pozostaje jeszcze Ferio Gaj 20.10.06, 16:55
          W Smyk widziałam z 3 modele zimowych Bartków i to już bardzo wybranej
          rozmiarówcesad
          Jest jeszcze sklep niedaleko Heliosu(chyba ul. Kazimierza Wielkiego)może tam
          zapytaj.
    • mamaskarba Re: Bartek w Ferio Gaj i Koronie - kto widział??? 20.10.06, 16:59
      Niestety firmie Bartek palma odbiła i prawdopodobnie zrezygnują ze sprzedaży
      swych bucików w sklepach nie-firmowych (takich jak np CH Arena), więc może tam
      nie być nowych modelisad
      • bernihor Re: Bartek w Ferio Gaj i Koronie - kto widział??? 22.10.06, 19:31
        Nowa polityka Bartka jest taka, że sprzedaż prowadzona będzie już tylko w
        sklepach firmowych, rezygnują tym samym ze stoisk patronackich takich jak w
        Arenie... a szkoda.
    • pia_ Brawo Ferio Gaj! 23.10.06, 09:58
      Choć buciki okazały się zamiast czerwono-beżowe to różowo-beżowe - "brawo" dla
      fotografa, który tak "wiernie" oddaje kolory na stronie firmowej Bartka, to
      jednak postawa właściciela sklepu w Ferio Gaj jest imponujaca. Wczoraj dostałam
      maila z prośbą o nr kontaktowy, dzisiaj miałam juz telefon i wszystkie
      informacje na temat tych butów. Gdyby nie ta pomyłka z kolorem, pewnie niedługo
      bym je miała. Ale na przyszłość będę pamiętała, że jest we Wrocławiu sklep,
      który sprawnie, szybko i uprzejmie potrafi sprowadzić pożądany model. Brawo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka