kinia117 26.10.06, 12:45 dziewczyny ktore klocki lego duplo polecacie dla roczniaka?? Czy jakies zoo albo farme czy raczek te klocuszki jeszcze za małe? A moze na razie ogolnie welkie wiadro klockow?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_maruda Re: lego duplo 26.10.06, 13:13 My mamy lego duplo primo, takie z jedną dużą dziurą Mamy domek - sorter z takimi klockami, ja dokupywałam na Allegro płyty do budowania i pojedyncze elementy Myślę, że dla roczniaka takie wystarczą, córka ma już prawie półtora roku i narazie innymi nie chce się bawić, te jest łatwo ułożyć, wsadzić klocek w klocek W "Trudniejsze" klocki zamierzam się zaopatrzyć na drugie urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: lego duplo 26.10.06, 13:14 Acha, z tej serii fajne są klocki-zwierzaki np. z grzechotką, mała lubi najbardziej biedronkę Odpowiedz Link Zgłoś
dadgam Re: lego duplo 26.10.06, 21:33 dla roczniaka na pewno fajny jest ten domek sorter warto tez kupić płytkę do budowania wież Odpowiedz Link Zgłoś
balbina16 Re: lego duplo 27.10.06, 09:33 Na pierwsze urodziny Matik dostał Lego Quatro, wiaderko z żółta pokrywą. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś