Dodaj do ulubionych

klopoty-allegro

29.10.06, 20:48
zawiesili mi konto. Nie dlatego, ze kogos oszukalam czy nie zaplacilam
prowizji allegro. Podalam niepelne dane. Ostatnio duzo podrozuje i chcialam
uchronic sie przed wysylka pod niewlasciwy adres. Zamiast dokladnego adres
napisalam,: do uzgodnienia. Dodam, ze niczego nie spzredaje, jedynie kupuje.
Mam okolo 400 pozytywnych komentarzy, zero negatywow.

moze ktoras z Was spotkalo cos takiego? mam szanse na odwieszenie konta? wiem,
ze temat moze nie pasuje do konca do tego forum..no ale w sumie chodzi o zakupy.
Obserwuj wątek
    • monia19722 Re: klopoty-allegro 29.10.06, 20:59
      napisz wyjasnienie do allegro, ja tez miałam zawieszone przez jakąs duperelę i
      po wyjaśnieniach mi odwiesili smile))
      • mama-smyka Re: klopoty-allegro 29.10.06, 22:36
        Na pewno odwieszą, tylko napisz, jak było no i pewnie będziesz musiała wpisać
        jednek pełne dane.
        Ja też mam podany stary nr telefonu, bo po prostu nie mam nowego prwatnego a
        nie chcę podawać firmowej komórki. W razie potrzeby podaję w mailu.
        A pamiętam jak mi zawiesili konto za to, że zmieniłam w danych swoje nazwisko
        po ślubie.
        Npisałam do nich, że chyba nie jest to niezgodne z regulaminem Allegro i że
        chyba mogę edytować dane. Odpisał mi jeden pan w te słowa: "To niezgodne z
        regulaminem! Proszę natychmiast się rozwieść! wink" smile))
        Allegro to nie potwory, tam pracują całkiem sympatyczni ludzie, sprawnie i bez
        problemów zablokowali moje konto, gdy o to poprosiłam, gdy ktoś zdobył moje
        hasło i mi to konto przejął a następnie pan z Allegro wymyślił mi hasło od
        mojego imienia, ustawił je i odblokował konto - całkiem sympatycznie było. smile
        Powodzenia!
    • detinka Re: klopoty-allegro 30.10.06, 08:02
      nie przejmuj się ! odpowiedz na mail i wszystko wyjaśnij, w mailu masz link i w
      tamtym miejscu opisz sytuację. Będziesz jednak musiała wpisać dane bo wymazanie
      ich jest niezgodne z regulaminem. Kiedy wygrasz licytację poprosisz
      Sprzedającego o wysyłke na inny adres.
      Powodzenia
    • coronella Re: klopoty-allegro 30.10.06, 10:43
      odblokuja konto, tylko do nich napisz. tam pracuja ludzie, nie maszyny. i nie wiedza, ze ty tylko kupujesz. ja sama zostalam oszukana, stracilam pieniadze, i teraz chwale to, ze w allegro reaguja na naruszenia regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka