barowka 30.10.06, 20:43 Dziewczyny, znacie jakies fajne i tanie sklepy z ciuchami w Londynie dla ciezarowki oraz malenstwa? Podajcie nazwy i adresy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.mama.wojtusia Re: zakupy w Londynie 31.10.06, 09:16 też jestem zainteresowana... Odpowiedz Link Zgłoś
aga1309 Re: zakupy w Londynie 31.10.06, 13:21 Polecam sklepy PRIMARK, tam kupisz markę Early Days. Naprawdę śliczne ubranka za bezcen.Na body 7-pak które cieszą sie takim powodzeniem na allegro kosztują 6 funtów.Ja małej kupuję głównie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena Re: zakupy w Londynie 31.10.06, 15:02 Co do jakości ubranek Early Days mam inne zdanie. Rzeczywiście śpiochy są super, ale body z krótkim rękawem po sezonie letnim wyglądają b.kiepsko - rozciągnięte pod szyją, materiał zmechacony. Mam jeszcze bluzeczki i bluzy - bardzo szybko tracą kolor i mechacą się. Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: zakupy w Londynie 31.10.06, 15:03 A kiedy sie wybierasz? Za chwile zaczna sie wyprzedaze - wszedzie bedzie tanio Chwile temu byla wyprzedaz w GAP, ceny od £1.50 za ubranka dzieciece. Tanio jest w Woolworths (ladybird), Asda (george), Tesco (cherokee), Primark (lady birds), Matala (mini moris - trzeba miec karte stalego klienta), Mothercare, Adams, H&M. Ciuchy ciazowe: dorothy perkins, top shop, mamas&papas, pumpkin patch. Do wyboru - do koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia do pyzy uk 31.10.06, 15:18 pyza,a od kiedy dokładnie wyprzedarze bo kiedyś spytałam tutaj od kiedy w next to kilka osób odpowiedziało ,że dopiero po bozym narodzeniu my będziemy w Londynie od 23 listopada do 26 i mam nadzieję ze załapię się na jakieś przeceny,gdzie szukać tych sklepów? pyza a może znasz jakiś niedrogi nocleg gdzieś w centrum i mogłabyś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: do pyzy uk 31.10.06, 15:30 Gosia - generalnie zaczynaja sie 26/12 o 6:00 (matko - te tlumy czekajace przed centrami handlowymi!), ale tu ciagle cos jest na wyprzedazy, wiec na pewno cos kupisz! Ja mieszkam 50km za Londkiem, wiec na miejscach noclegowych nie znam sie zupelnie. Na 'Polki w Anglii', 'Z dala od Polski' lub 'Matki Polki w UK' (nie pamietam dokladnie gdzie) ktos o to pytal kilka dni temu, zajrzy tam (a moze to bylas ty ). Wiem, ze mozna juz cos znalezc od £20 (choc wydaje mi sie to maloprawdopodobne, ale podobno to prawda). Ze sklepow polecam TKMaxx bardzo popularny, bo ciuchy typu disel, dior, fcuk, levis (znaczy sie 'markowe'), sa duuuzo tansze niz w 'norma;nych' sklepach. Poza tym jak chcesz szybko zalatwic zakupy to oczywiszcie Oxford St. albo wsiac w pociag na Fenchurch street i jedz do Greys (zdaje sie), gdzie jest ogromne centrum handlowe LakeSide (jedzie sie jakies 30 min. pociagiem, bilet cos kolo £10- £14). Jak masz wiecej pytan 'handlowych' to pisz na priva. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś