Dodaj do ulubionych

zakupy w Londynie

30.10.06, 20:43
Dziewczyny, znacie jakies fajne i tanie sklepy z ciuchami w Londynie dla
ciezarowki oraz malenstwa? Podajcie nazwy i adresy.
Obserwuj wątek
    • gosia.mama.wojtusia Re: zakupy w Londynie 31.10.06, 09:16
      też jestem zainteresowana...
    • aga1309 Re: zakupy w Londynie 31.10.06, 13:21
      Polecam sklepy PRIMARK, tam kupisz markę Early Days. Naprawdę śliczne ubranka za
      bezcen.Na body 7-pak które cieszą sie takim powodzeniem na allegro kosztują 6
      funtów.Ja małej kupuję głównie tam.
      • romarzena Re: zakupy w Londynie 31.10.06, 15:02
        Co do jakości ubranek Early Days mam inne zdanie. Rzeczywiście śpiochy są super,
        ale body z krótkim rękawem po sezonie letnim wyglądają b.kiepsko - rozciągnięte
        pod szyją, materiał zmechacony. Mam jeszcze bluzeczki i bluzy - bardzo szybko
        tracą kolor i mechacą się.
    • pyza_uk Re: zakupy w Londynie 31.10.06, 15:03
      A kiedy sie wybierasz? Za chwile zaczna sie wyprzedaze - wszedzie bedzie
      tanio wink Chwile temu byla wyprzedaz w GAP, ceny od £1.50 za ubranka dzieciece.
      Tanio jest w Woolworths (ladybird), Asda (george), Tesco (cherokee), Primark
      (lady birds), Matala (mini moris - trzeba miec karte stalego klienta),
      Mothercare, Adams, H&M. Ciuchy ciazowe: dorothy perkins, top shop, mamas&papas,
      pumpkin patch. Do wyboru - do koloru.
      • gosia.mama.wojtusia do pyzy uk 31.10.06, 15:18
        pyza,a od kiedy dokładnie wyprzedarze bo kiedyś spytałam tutaj od kiedy w next
        to kilka osób odpowiedziało ,że dopiero po bozym narodzeniusad
        my będziemy w Londynie od 23 listopada do 26 i mam nadzieję ze załapię się na
        jakieś przeceny,gdzie szukać tych sklepów?

pyza a może znasz jakiś niedrogi nocleg gdzieś w centrum i mogłabyś polecić?
        • pyza_uk Re: do pyzy uk 31.10.06, 15:30
          Gosia - generalnie zaczynaja sie 26/12 o 6:00 (matko - te tlumy czekajace przed
          centrami handlowymi!), ale tu ciagle cos jest na wyprzedazy, wiec na pewno cos
          kupisz! Ja mieszkam 50km za Londkiem, wiec na miejscach noclegowych nie znam
          sie zupelnie. Na 'Polki w Anglii', 'Z dala od Polski' lub 'Matki Polki w UK'
          (nie pamietam dokladnie gdzie) ktos o to pytal kilka dni temu, zajrzy tam (a
          moze to bylas ty smile). Wiem, ze mozna juz cos znalezc od £20 (choc wydaje mi
          sie to maloprawdopodobne, ale podobno to prawda). Ze sklepow polecam TKMaxx
          bardzo popularny, bo ciuchy typu disel, dior, fcuk, levis (znaczy
          sie 'markowe'), sa duuuzo tansze niz w 'norma;nych' sklepach. Poza tym jak
          chcesz szybko zalatwic zakupy to oczywiszcie Oxford St. albo wsiac w pociag na
          Fenchurch street i jedz do Greys (zdaje sie), gdzie jest ogromne centrum
          handlowe LakeSide (jedzie sie jakies 30 min. pociagiem, bilet cos kolo £10-
          £14). Jak masz wiecej pytan 'handlowych' to pisz na priva. pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka