sylwia.ujazdowska 01.11.06, 15:38 Czesc Kto z Was posiada "Wózek Chicco C01 Trio" Napiszcie prosze jak sie sprawuje..a zwłaszcza podczas zimy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwia.ujazdowska Re: Chicco CT 01 07.11.06, 18:13 Czy naprawde nikt nie używał wózka Chicco ct 01 trio podczas zimowych miesiecy???? Odpowiedz Link Zgłoś
misiula81 Re: Chicco CT 01 11.11.06, 10:17 Witam, mam ten wózek od lipca 2006, oceniam go na 5.Kilka śnieżnych dni już było i sprawwał się bardzo dobrze(posiadam te najnowsza wersje trio complete) dla mnie wazne było aby był lekki (kiedy napotykamy na schody biore wózek w rece i wnosze ,a sama waze niecałe 50 klo) ,ma baaaardzo duża gondolę(nie jak quinny)małemu jest w niej cieplutko świetnie sie prowadzi jest taki zwrotny ale ...trzeba czasami naoliwić zawiasy na kółeczkach,mysle jednak ze to sie przyda wszystkim wózkom od czasu do czasu Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ujazdowska Re: Chicco CT 01 21.11.06, 09:04 Serdecznie Ci dziekuje,ze odpisalas.Cieszy mnie twoja opinia, poniewaz tydzien temu zakupilam dokladnie ten sam wozek co ty, czyli Ct 01 complit. Jeszcze nie bylismy na spacerze, poniewaz moje malenstwo ma dopiero 11 dni ale mam nadzieje,ze juz niedlugo uda mi sie przetestowac to cudenko Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś