Gość: guest IP: *.* 14.05.01, 15:39 jestem ciekawa czy istnieja jeszcze jakies dobre polskie buty oprocz, bartka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: buty dla rocznego dziecka IP: *.* 15.05.01, 08:32 Osobiście nie używałam, ale słyszałam, że dobra jest też firma Mrugała. Polecam natomiast sandały firmy hiszpańskiej Pablosky. Można je kupić w Warszawie przy Belgradzkiej (tuż przy stacji metra). Cena o ok. 50% wyższa niż Bartek, ale są to naprawdę świetne buty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: buty dla rocznego dziecka IP: *.* 16.05.01, 13:39 Ja dla swojego 11 miesięcznego malucha kupiłam buty firmy Mrugała, myślę,ze są równie dobre jak Bartki, są wyższe w podbiciu niż Bartki i ciut tańsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: buty dla rocznego dziecka IP: *.* 10.07.01, 19:18 Ja polecam BARTKA, to najlepsze buty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: buty dla rocznego dziecka IP: *.* 11.07.01, 08:47 A ja polecam buty ze spółdzielni Postęp w Elblšgu. Sš to tak zwane buty profilaktyczne więc odpowiednie dla maleńkiej stopy dziecka. W Warszawie można je dostać w Smyku ale tylko jeden model - sandałki nadajšce się także na kapcie. Jest jeszcze sklep na Rokosowskiej 1 - tam w maju kupiłam typowe sandałki z nubuku tej samej firmy. Sš też dobre buty innch firm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: buty dla rocznego dziecka IP: *.* 14.07.01, 20:13 Marto od butów z Elbląga,pytam z ciekawości: ile kosztują takie buciki w Warszawie? Ja zapłaciłam za nie 50 zł i wydaje mi się, że to rozbój w biały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: buty dla rocznego dziecka IP: *.* 16.07.01, 07:10 Buciki z Elbląga w Opolu kosztują stara dostawa najmniejszy rozmiar 52 zł, większy rozmiar 57zł. Ja zapłaciłam już 62 zł bo pani przywiozła dla mnie mój rozmiari kolor. Dodać muszę ze buciki są ze skórki. Natomiast moja znajoma w Częstochowie zapłaciła ponad 70 zł co prawda dla dwulatka ale za to z materiału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: buty dla rocznego dziecka IP: *.* 16.07.01, 08:09 Regino,Ciesz się że nie mieszkasz w Warszawie. W Smyku ten mniejszy rozmiar kosztuje 83 złote, w innym sklepie 78. Ale w Smyku zwykłe kapcie z Befado kosztujš ok. 23 złotych. Wiem, że to straszne zdzierstwo. Ale czy wiesz ile kosztujš buty szyte na miarę na wniosek od lekarz ortopedy - ok 300 złotych Wprawdzie raz w roku przysługuje dofinansowanie z kasy chorych, tak że zamiast 300 płaci się 90 ale to tylko raz w roku. A któremu dziecku wystarczy jedna para butów na rok - tak w domu jak i na dwór. Odpowiedz Link Zgłoś