Dodaj do ulubionych

wysokie krzesełko

IP: *.* 26.05.01, 20:01
Chciałabym kupić wysokie krzesełko. Czy macie jakieś doświadczenie w tej sprawie? Czy lepiej kupić drewniane, czy plastikowe ? Te ostatnie są niestety bardzo drogie... A może któraś z Was ma do sprzedania używane krzesełko? (Jestem z Warszawy.) Poradźcie mi.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: wysokie krzesełko IP: *.* 26.05.01, 20:33
      ja mam plastikowe Cam Arlecchino, jestem z niego bardzo zadowolona, ma duży blat wyprofilowany tak, że jak dziecko nawet wywali jedzonko to nie leci na podłogę, pasy też dobrze zabezpieczają dziecko, ma dużą podstawę więc jest stabilne, na pewno jego minusem jest to, że ne składa się na niskie no i jest raczej duże więc w bardzo małych mieszkaniach mało funkcjonalne , dla mnie jego wielką zaletą są szufladka montowana pod siedziskiem i duży pojemnik na dole po prostu idealne żeby w momencie sprzatnąć zabawki ,niestety nie znam ceny bo miałam to szczęście , że dostałam po innym dziecku, pozdrowienia
    • Gość: Gruszka Re: wysokie krzesełko IP: *.* 26.05.01, 21:59
      Ja mam dwufunkcyjne drewniane krzesełko Voxu. Teraz, kiedy malutka jest duża, wysokie krzesełko do jedzenia zamieniło się w niski stolik z krzesełkiem do rysowania. Ta możliwość to duży plus. Ale kiepsko się myje, z plastikowym pewnie łatwiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka