Dodaj do ulubionych

ŻŁobki Prywatne

IP: *.* 05.06.01, 21:04
Słuchajcie dziewczyny! Jestem mamą 14 miesięcznej Julki i od września chciałabym oddać ją do żłobka( przynajmniej tak mi się wydaje, nie wiem czy starczy mi sił)Wiem, że niektóre mamy są bardzo zadowolone, ja myślę, że żłobek może wnieść wiele dobrego w życie dziecka, o ile jest dobry....Pomóżcie, powiedzcie jak znaleźć dobry, o co pytać, czy są żłobki prywatne?Jestem z Poznania, może któraś z mam zna dobry poznanski żłobek? Dziękuję Buziaki.Polka
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: ŻŁobki Prywatne IP: *.* 05.06.01, 21:17
      Polko!Tez jestem z Poznania i tez chcialabym kiedys oddac moja coreczke do zlobka kilkuosobowego. Na razie jestem na macierzynskim, a we wrzesniu, gdy Gaja bedzie miec 7 miesiecy bedzie opiekowal sie nia Tatus. Mysle jednak,ze gdy skonczy rok, to chetnie bedzie bawic sie z innymi dziecmi. Moze razem wynajmniemy wspolna nianke dla naszych coreczek? (Jesli znajdziesz wczesniej prywatny zlobek, to daj znac!!!)Pozdrawiam
      • Gość: guest Re: ŻŁobki Prywatne IP: *.* 05.06.01, 22:09
        Cześć dziewczyny. Proponuję abyście zadzwoniły do Urzędu Miasta, Wydział Edukacji Urzedu Miejskiego. Oni prowadzą ewidencję.Basia :hello:
    • Gość: guest Re: ŻŁobki Prywatne IP: *.* 08.06.01, 11:28
      A może ktoś słyszał o jakimś dobrym prywatnym żłobku w Warszawie? Albo chciałby na spółkę wynająć opiekunkę?Pytam na razie na wszelki wypadek, jeszcze jestem na macierzyńskim i do niedawna starałam się nie myśleć, co to będzie na jesieni...
      • Gość: guest Re: ŻŁobki Prywatne IP: *.* 08.06.01, 13:34
        W jakiej dzielnicy mieszkaszAsia
        • Gość: guest Re: ŻŁobki Prywatne IP: *.* 11.06.01, 07:11
          Mieszkam na Woli.W grę mogłaby też wchodzić Ochota lub Mokotów, bo tak bym miała po drodze do pracy i mogłabym podwozić dziecko.
        • Gość: guest Re: ŻŁobki Prywatne IP: *.* 12.06.01, 09:42
          cześć !Mieszkam w Suchym Lesie, niedaleko Podolan z jednej strony i nieco dalej od Piątkowa z drugiej.a dlaczego pytasz?
          • Gość: guest Re: ŻŁobki Prywatne IP: *.* 12.06.01, 10:41
            Cześć!Ja też mieszkam w Suchym Lesie! Może widzimy się przez okno?Pozdrowienia i buziaki dla Kluski :-))Aśka
    • Gość: guest Re: ŻŁobki Prywatne IP: *.* 31.08.01, 08:53
      Agnieszko, czy jeszcze chcesz na spółkę wynająć opiekunkę? Ja też mieszkam na Woli. Napiszę też do Ciebie na priva.
      • Gość: guest Re: ŻŁobki Prywatne IP: *.* 14.11.01, 10:18
        Cześć Dziewczyny,Jestem mamą 16 miesięcznej dziewczynki. Od marca muszę oddać ją do żłobka. Czy znacie jakieś prywatne żłobki w Warszawie najbardziej pasował by mi jakiś w Centrum.
        • Gość: guest Re: ŻŁobki Prywatne IP: *.* 14.11.01, 11:28
          Nie znam w Centrum, ale slyszalam ze jest zlobek prywatny w Piasecznie, niedaleko Auchan,odwiedzalam tez zlobek prywatny na Ursynowie, a przez telefon rozmawialam z pania, ktora prowadzi mini-zlobek na Sadybie. Jesli chcesz, to moge podac dokladniejsze namiary.Ja jednakostatecznie nie zdecydowalam sie na zaden z nich, tylko wynajelam opiekunke. Uznalam, ze moj synek jest jeszcze za maly, aby "dzielic sie" pania z kilkorgiem innych dzieci, a cenowo wcale nie bylo duzej roznicy,koszt zlobka to 800 zl/mies, no i trzeba dowozic dziecko.Jesli jednak wolisz zlobek, to wez tez pod uwage mozliwosc zlobka panstwowego,Podobno wcale nie sa takie straszne, np. slyszlam ze bardzo dobry jest zlobek na Smoczej.Zlobek prywatny jest trudno znalezc, mam wrazenie, ze niespecjalnie sie oglaszja, dziala raczej poczta pantoflowa, a to chyba dlatego, ze jest to dzialalnosc troche "na dziko".
          • Gość: guest Re: ŻŁobki Prywatne IP: *.* 14.11.01, 15:27
            Dziękuję za informacje,O żłobku w Piasecznie to słyszałam ale to za daleko, mieszkamy w Centrum a pracuję na Padze to poprostu nie podrodze, na Sadybę dowozić dziecko to też nie bardzo. Na razie córką opiekuje się opiekunka ale niestety tylko do marca. Dziewczyna wychodzi za mąż i wraca w swoje rodzinne strony. Tak więc muszę coś wykombinować a koszt 1000 zl miesięcznie to trochę dużo. Prywatnego żłobka to się trochę boję. Może ktoś ma jakieś doświadczenie z państwowyn żłobkiem to chętnie poznałabym ich opinie.
        • Gość: guest Re: ŻŁobki Prywatne IP: *.* 14.11.01, 11:28
          Nie znam w Centrum, ale slyszalam ze jest zlobek prywatny w Piasecznie, niedaleko Auchan,odwiedzalam tez zlobek prywatny na Ursynowie, a przez telefon rozmawialam z pania, ktora prowadzi mini-zlobek na Sadybie. Jesli chcesz, to moge podac dokladniejsze namiary.Ja jednakostatecznie nie zdecydowalam sie na zaden z nich, tylko wynajelam opiekunke. Uznalam, ze moj synek jest jeszcze za maly, aby "dzielic sie" pania z kilkorgiem innych dzieci, a cenowo wcale nie bylo duzej roznicy,koszt zlobka to 800 zl/mies, no i trzeba dowozic dziecko.Jesli jednak wolisz zlobek, to wez tez pod uwage mozliwosc zlobka panstwowego,Podobno wcale nie sa takie straszne, np. slyszlam ze bardzo dobry jest zlobek na Smoczej.Zlobek prywatny jest trudno znalezc, mam wrazenie, ze niespecjalnie sie oglaszja, dziala raczej poczta pantoflowa, a to chyba dlatego, ze jest to dzialalnosc troche "na dziko".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka