Gość: guest IP: *.* 11.06.01, 13:14 Co sadzicie o łóżeczku dla dziecka firmy VOX. A może macie inne łóżeczka godne polecenia? I jeszcze jedno czy ktos z was ma wózek szwedzkiej firmy emmaljunga - jak sie sprawuje?Dzieki za rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: meble VOX -wózek emmaljunga IP: *.* 11.06.01, 13:41 Ja mam wózek firmy emmaljunga grizzly (fantastyczna nazwa trzyfunkcyjny z wyciąganą gondolą , usztywnienie w gondoli można wyciągnąć (drewno z dziurkami) i może służyć jako śpiworek , kólka świetnie sprawdzają się na polskich chodnikach, materiał bez problemu ściąga się do prania. Nie jest to wózek lekki ale coś za coś. Mój "przeżył" dwójkę dzieci ale po wypraniu można powiedzieć że jest nowy . Naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: meble VOX,wózek IP: *.* 13.06.01, 10:40 Mam wózek spacerowy tej firmy, typ:EC SPORT. Zgadzam się z poprzedniczką, że fantastyczne koła ułatwiają życie a ciężar wózeczka nieco je utrudnia. W naszym wózku niestety po 2 tygodniach zepsuł się hamulec ręczny - nie jest nam niezbędny ale trzeba uważać przy zakupie na tą wadę. Generalnie zgadzam się, że jest to wózek solidny (ma wytrzymałość do 80 kg - podobno), o ciekawym wyglądzie i dość atrakcyjnej cenie. Pozdrawiam - Wanda Odpowiedz Link Zgłoś