agysa 10.11.06, 18:27 Czy ktoś z Was próbawal wejść na Allegro? Ja jak wchodzę od wczoraj to mi pisze przerwa konserwacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agysa Re: u mnie ok 10.11.06, 18:32 www.allegro.pl/ Ja nie mogę wejść w dalszym czasie ((( Odpowiedz Link Zgłoś
agysa u mnie w dalszym czasie źle 10.11.06, 18:34 Klikam w ten link i też nie wchodzi a jak u Was... Proszę napiszcie bo nie wiem co jest grane??? Odpowiedz Link Zgłoś
agysa Re: co z allegro? 10.11.06, 19:59 To ja już nic nie rozumiem u mnie nie wchodzi tylko pisze, że jest konserwacja. Przeskanowałam komp nie ma wirusów. Może ktoś się z takimi czarami spotkał!!!??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
janka007 Re: co z allegro? 10.11.06, 20:06 agysa napisała: > To ja już nic nie rozumiem u mnie nie wchodzi tylko pisze, że jest konserwacja. Kto ci tak pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: co z allegro? 10.11.06, 20:09 Bywało. Winne było proxy. Wyczyść cache przeglądrki - cookies, tymczasowe pliki internetowe, a przede wszystkim sprawdź w opcjach internetowych (w IE Narzędzia internetowe -> tymczasowe pliki int. -> ustyawienia) czy masz ządanie, by sprawdzac za kazdym razem (automatycnzie) czy ejst nowa wersja strony. Odpowiedz Link Zgłoś
agapk dokładnie to wina proxy 10.11.06, 21:31 wpisz sobie taki adres: www.allegro.pl/?mm=1 Odpowiedz Link Zgłoś
agysa Re: dokładnie to wina proxy 10.11.06, 21:55 O ten adres jest ok. Wchodzi na stronę startową allegro. Dzięki pierwszy raz mi się coś takiego podziało. Zaraz wyczyszczę cookie i inne pliki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś