Dodaj do ulubionych

poszukuję wóżka

IP: *.* 07.08.01, 11:30
Mam termin na początek listopada, proszę doradźcie mi jaki wózek powinnam kupić dla malucha na pierwsze miesiące.dziękuję za każdą radęAga
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: poszukuję wóżka IP: *.* 07.08.01, 13:45
      Gdy wpiszesz do wyszukiwarki ("Szukaj" nad tym postem) słowo wózek lub wózki to dostaniesz całe mnóstwo rozmów i porad na temat wszystkich wózków obecnych na rynku i na temat tego, jaki wózek warto kupić dla noworodka.Powodzenia w poszukiwaniach.
    • Gość: guest Re: poszukuję wóżka IP: *.* 07.08.01, 14:11
      Ja tez niedawno sie nad tym zastanawialam. mam termin na srodek listopada. Rzeczywiscie strasznie duzo juz na ten temat na tym forum. :crazy: radze Ci po prostu "sciagnac" cale forum zakupy i przegladac na spokojni na offie, bo tak to sie zaszukasz z wyszukiwarką. Chociaz zalezy ile masz czasu. Ja po roznych radach zdecydowalam sie na jakas dobra rozkladana spacerowke z wkladanym kokonem ktory ma udawac wozek gleboki. Bo spacerowka przydaje sie na dluzej a zima nie spaceruje sie calymi dniami. Ale w razie czego zdecyduje sie pozyczyc wozek gleboki od kolezanki. z roznych postow wynikolo mi ze wozek gleboki nie starcza na tak dlugo - nie wszystkie dzieci lubia. A jak juz siedza to sie nie przydaje. Dla mnie te wszystkie wielofunkcyjne wozki sa za drogie, ale to chyba tez dobre rozwiazanie, ale jaki model to juz musisz poszukac. Pozdrowionka, buba ;)
    • Gość: guest Re: poszukuję wóżka IP: *.* 08.08.01, 10:48
      Ja tez urodzilam w listpadzie.Polecam wozek z dobra amoryzacja (ja mialam na skorzanych paskach) i duzymi kolami. Maluszkowi bedzie wygodnie i mieciutko. Jesli mieszkasz wysoko wez pod uwage wage wozka.Moj wozek nie byl specjalnie markowy ("Krasnal", 420zl) ale sie sprawdzil. Potem przerobilam go na spacerowke. Parasolke kupilam dopiero tydzien temu.powodzenia!laute
    • Gość: guest Re: poszukuję wóżka IP: *.* 08.08.01, 12:19
      ja tez mam termin na początek listopada i mam ten sam problem I podobnie jak buba zdecydowałam sie że kupie wuzek spacerowy z wkładanym "kokonem" - myśle że to najlepsze wyjście przecież w zimie nie będe połowy dnia spedzała na spacerkach.Nie mam wybranej jeszcze marki - poczekam z tym na poździernikPozdrawiam- KasiaK
      • Gość: guest Re: poszukuję wóżka IP: *.* 08.08.01, 12:20
        robie straszne błędy ortograficzne- wózek- a nie wuzek
    • Gość: monika_h Re: poszukuję wóżka IP: *.* 10.08.01, 11:18
      ja urodziłam 3 listopada, przed porodem moja siostra która ma 4 latka radziła mi na co zwracać uwagę przy kupnie wózka. Zdecydowałam się na Inglesina Fuego i generalnie jestem z niego zadowolona( tylko trochę trzeszczy). Całą zimę jeździł w śpiworku - nawet nie kupowałam takiej wkładki, bo Fuego jest mocno obudowany, a od wiosny Maks nie chciał już leżeć całkiem płasko więc mu podnosiłam o jeden poziom, a śpiworek zastąpiłam kocykiem. Teraz Maks siedzi już a nawet wstaje w wózku. W moim przypadku gondola nie sprawdziłaby się zupełnie. Rady mojej siostry: powinna być przekładana rączka, bo potem nie masz siły manewrować żeby dziecku nie świeciło słońc, musi nie być zbyt szeroki żeby zmieścił się w przejściu do kasy w supermarkecie, musi być lekki i łatwo się składać( nie zawsze jest ktoś do pomocy). Poza tym lepiej jak ma pojedyncze koła, gdyż te podwójne jezdżą często w innym kierunku niż chcesz. Fuego kosztuje ok. 760 zł. ale to jest wózek od początku do końca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka