Gość: guest IP: *.* 12.08.01, 17:09 Drogie mamy!Chciałabym usłyszec Wasze opinie o wczesnoniemowlęcym koszu.Jeśli ktoś ma do zaoferowania taki kosz z wyposażeniem to chętnie kupię. Oczekuję propozycji z Warszawy i okolic.Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Kosz dla niemowlaka IP: *.* 30.08.01, 08:27 Mój Jasiek pierwsze 3 miesiące spał w koszu - 23-letnim koszu, jeszcze po mojej siostrze ciotecznej i paru innych bobasach , uszyłam tylko do niego nową pościel i zrobiłam nową podpórkę pod baldaszek.Ja bardzo ten kosz lubiłam. Mogłam go suwać po całym mieszkaniu, żeby mieć dziecko na oku (nie miał kółek, ale w każdej chwili można dokręcić).W tej chwili jest u moich znajomych - kolejny dzidziuś w nim spał - ale już im nie jest potrzebny, bo dzidziuś wyrósł. Jeśli chcesz to możemy Ci go pożyczyć na kilka miesięcy. Kiedy rodzisz?Pozdrowienia,Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Kosz dla niemowlaka IP: *.* 03.09.01, 22:04 Ja zgadzam sie z tym co napisala Justyna.Moj Antos spal w takim koszu (kupionym w Mother Care)az do ukonczenia 4 miesiaca. Mysle, ze lubil ten koszyk, a ja takze Koszyk stal obok naszej rozkladanej sofy - mialam wiec Antosia na wyciagniecie reki Jezeli bylabys zainteresowana kupnem to daj mi znac - koszyk jest z materacykiem i jedna zmiana poscieli - w sklepie nie bylo wowczas mozliwosci dokupienia takiej poscieli do kosza na zmiane... Odpowiedz Link Zgłoś