Dodaj do ulubionych

Fotelik Play Beat

IP: *.* 16.08.01, 10:36
Mam pytanie, czu może któraś z Was drogie Mamy używa/ła fotelika samochodowego Play model Beat. Mam zamiar kupić ten fotelik swojej 13 msc. córce, jest to fotelik od 0 do 25 kg, ( do 7 lat ), podobno z bardzo dobrych materiałów i bardzo bezpieczny, zastanawiałam się też nad fotelikiem Chicco Shuttle ale firma Chicco jakoś nie wzbudza we mnie zaufania.Może ktoś ma fotelik Play i może się obiektywnie wypowiedzieć na jego temat.Opinie na temat fotelika Chicco także są mile widziane.Serdecznie dziękuję.Violka
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Fotelik Play Beat IP: *.* 17.08.01, 18:23
      Siemanko Viola !Moje zdanie jest takie, jaki by nie byl ten fotelik i tak sa male szanse na bezpieczenstwo twojego szkraba jesli sama jezdzisz malo ostroznie(lub inny uczestnik drogowy).Kupisz jaki chcesz ale nie daj sie sie zwodzić tym "bajerom" które wciskają nam producenci! Pozdrawiam.
      • Gość: guest Re: Fotelik Play Beat IP: *.* 18.08.01, 14:37
        Ja kupiłam fotelik PLAY BEAT i jestem z niego bardzo zadowolona.Bartkowi dobrze się w nim śpi, bo ma regulację konta nachylenia.Ta wkładka pochłaniająca drgania naprawdę działa!Gorąco polecam.POZDRAWIAMP.S.Wejdż na stronę www.baby.com.pl .Tam obejrzysz sobie kolory i ceny.Ja go tam kupiłam.
        • Gość: guest Re: Fotelik Play Beat IP: *.* 20.08.01, 10:25
          Dziękuję bardzo za obydwie rady, zgadzam się jak najbardziej tym, że nie fotelik jest najważniejszy, a to jak ja czy inni kierowcy zachowują się na ulicy, mimo wszystko szukam fotelika który byłby w miarę możliwości najbezpieczniejszy a jednocześnie wygodny, a propo sklepiku internetowego, to tam właśnie wynalazlam ten fotelik ale zakup zrobię u znajomego który ściągnie mi ten fotelik do swojego sklepu, ja należę niestett do tego typu osób które lubią sobie produkt " pomacać " zanim kupią.Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiamViolka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka