Gość: guest IP: *.* 18.09.01, 11:22 A ja polecam komis w al. Krakowskiej. Ogromny wybór ciuszków, w b. dobrym i dobrym stanie. Dużo firmowych rzeczy, także nowych. A przede wszystkim tanio. Za 200 zł kupiłam dwie ogromne reklamówy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: A ja polecam komis IP: *.* 18.09.01, 11:47 Pani Joasiu, a gdzie ten komis( bliżej jadąc od centrum czy od lotniska?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: A ja polecam komis IP: *.* 18.09.01, 13:08 Wydaje mi się, że bliżej lotniska. Ja jeżdzę tam ze Służewca ul. Rzymowskiego, potem Marynarską, hynka i skręcam w Krakowską. To jest między Hynka a 17 -go stycznia. Chyba nr 219. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: A ja polecam komis IP: *.* 07.02.03, 20:04 Witam,dzisiaj odwiedziłam ten komis i muszę przyznać,że jest naprawdę godny polecenia. Ogromny wybór wózków (są także nowe kilkaset zł tańsze niż w sklepie),fotelików oraz wiele innych sprzętów dla dzieciaczków. Wszystko naprawdę w bardzo bobrym stanie.Znam komis na Ursynowie (był polecany na forum) to ten o niebo lepszy PozdrawiamDorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: A ja polecam komis IP: *.* 18.09.01, 15:49 Joasia a jakie są ceny ciuszków. Podaj tak orientacyjnie.Dzięki.mika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: A ja polecam komis IP: *.* 18.09.01, 20:18 Ja kupiłam kombinezon zimowy za 42 zł, ale był duy wybór tanszych i ładnych po ok. 20-36 zł. Pajacyki welurowe - 8-20 zł, śpioszki welurowe 6-15 zł, bluzy 4-10 zł, ogrodniczki i spodenki -10-16 zł, body 3-5 zł. Zreszta rozbieżność w cenach jest duża, bo były rzeczy (firmowe)po 40-70 zł, kiedy całkiem ładne i podobne kosztowały 8-30 zł. Ja jestem zadowolona, Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachacha Re: A ja polecam komis-pilne-ceny wózków IP: *.* 10.02.03, 19:12 pBagam powiedzcie mi choc w przyblizeniu ile kosztuja tam wózki parasolki z daszkiem jestem z poza wawy ale jak by były tanie to sie wybiore jaęli wiecie (nie tylko z tego komisu mogą być ceny sklepowe)napiszcie będe bardzo, bardzo, wdzięcznakaśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taewa komisy IP: *.* 08.02.03, 19:22 Witam, a ja zraziłam się do tego komisu, bo ceny chyba najwyższe w Warszawie nie tylko ubranka ale i inne sprzęty(z tą opinią zgadza się grono moich znajomych)Kupiłam tam np.niefirmowy kombinezon za 75zł, a za parę dni w jednym z supermarketów widziałam identyczny za 85zł. Podobne doświadczenia miałam kupując inne rzeczy, kiedy porównywałam potem ceny czułam się oszukana bo róznice były rzędu 10-20zł, a rzeczy które zakupiłam w stanie średnim. No cóż uległam złudzeniu że skoro to komis to musi być tanio. Poza tym razi mnie w tym komisie specyficzny zapach(żeby nie powiedzieć smród)zupełnie jak w lumpeksie. Jeśli chodzi o o np. Ursynowski komis to gorszej graciarni nie widziałam na oczy-może akurat miałam pecha bo byłam tak tylko raz.Dlatego też używane ubranka kupuję w second handach tam przynajmniej jest tanio, polecam szczególnie te gdzie jest odzież na wagę.Pozdrawiam EWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nonek Re: A ja polecam komis IP: *.* 12.02.03, 13:43 Pani Joasiu proszę o podanie adresu tego komisu.Nie jestem z Warszawy ale chętnie się wybiorę.Czy sa tam ubrania dla dwulatków tzn.92-104?Maja Odpowiedz Link Zgłoś