Dodaj do ulubionych

Interaktywny kucyk pony

13.11.06, 18:29
Ten, który zamyka oczeta i cos tam mówi- warto kupic, dziecim szybk sie
nudzi?? Pytam, bo wiem, że zabawka była w sprzedazy juz rok temu, wiec może
ktos masmile ?? Moja córka ma interaktywne kociaki i bawi sie nimi często, teraz
marzy jej sie kucyk, mnie sie nie podoba, ale w końcu to dziecku ma sie
podobaćsmile)
Obserwuj wątek
    • aniaostapiuk Re: Interaktywny kucyk pony 13.11.06, 20:45
      powiem szczerze, ze juz go upolowalam na Mikolaja, albo na swieta!! Moim
      zdaniem jest super. Najfajniejsze w nim jest to, ze mowi po polsku!!" Kocham
      cie,dzien dobry mamusiu, itp. I tym przede wszystkim rozni sie od tegto
      zeszlorocznego. Moja malutka-3,5-Klaudunia ma inter. pande, bardzo ja lubi,
      wiec mam nadzieje, ze kucyk tez jej sie spodoba. Ja polecam!!!
      • gucci77 Re: Interaktywny kucyk pony 13.11.06, 22:01
        a jak wygląda ta panda?
        • aniaostapiuk Re: Interaktywny kucyk pony 14.11.06, 16:00
          Jesli chodzi o pande tp byla w zeszlorocznej kolekcji-3 misie: Panda, bialy-
          polarny i brazowy. Misie te przytulaja, smieja sie, placza, chrapia, maja
          czkawke, wtedy trzeba dac im pic, itp. Jak sie je zostawi to zaypiaja i
          chrapia. Mojej najbardzie podobalo sie to przytulanie! Byla w sklepach tez ta
          druga panda, ktorej bilo serduszko-ona byla mieciutka-typowy pluszak, z bijacym
          serduszkiem-malo interesuj dla brzdaca. Teraz widzialam juz wsklepach nowa
          oferte-malpka i pies. Ale ja zdecysuje sie chyba jednak na pony! Naprawde
          slicznie gaduli, klania sie, ssie smoczek, zasypia, chrapie, itp. idealny do
          opieki dla mini mamusi.
    • daria.1 Re: Interaktywny kucyk pony 13.11.06, 23:19
      Też zastanawiam się nad takim prezentem. Próbowałam go dotknąć przez okienko w kartonie i kucyk jest strasznie twardy pod bluzeczką - futerkiem. Zapewne tam znajduje się cały mechanizm. Nie jest za ciężki?
      • aniaostapiuk Re: do Darii 14.11.06, 16:02
        jak wszystkie zabawki interaktywne, tak i ten kucyk jest w czesci mechanicznej
        twardawy, ale glowka i nozki sa dosyc miekkie. Poza tym jest nie duzy, wiec
        dziecko w wieku-2,5-3,5 r. na pewno sobie z nim poradzi. Tak mysle!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka