Gość: guest IP: *.* 03.10.01, 17:16 Czy ktoś ma doswiadczenie z tą firmą. Są to bardzo drogie wózki,wyglądają bardzo dobrze, sprawiają wrażenie funkcjonalnych.A jakie są w użyciu?Pozdrawiam Anja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: wózki Inglesina IP: *.* 03.10.01, 17:44 Posiadamy od 8 miesięcy Inglesinę Super Max - to taka nibyekskluzywna(???)parasolka. Nie jestem zadowolona - już dwa razy była w reklamacji - system rozkładania tak się zacinał, że wózek był nierozkładalny przez osobę o przeciętnej sile (np kobietę). Koleżanka ma też Inglesinę, nie pamiętam modelu - taka większa - dwufunkcyjna - i też jest niezadowolona, z powodu odpadających kółek. dobra firma to nie zawsze dobra jakość - szczególnie na eksport do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: wózki Inglesina IP: *.* 03.10.01, 18:32 Ja kupiłam Inglesinę Magnum (głęboko spacerowy z pompowanymi kołami i innymi bajerami) i bardzo mi sie podoba. Na dodatek cena byla super przystępna jak na taki fajny wózek - zapłacilam 865zł. To chyba niedużo, co?A tak wogle to miałam już wózek Graco - totalna tandeta mimo, że byl to wtedy najdroższy model, miałam też Chicco, który odradzano mi (że niby bardzo usterkowe) a okazał się super niezniszczalny i bardzo wygodny! Poprostu zależy jak się człek z wózkiem obchodzi (ja bynajmniej nie cackam się, ładuję zakupy i jeżdżę po wertepach). Poza tym można trafić na model lepszy lub gorszy - loteria jak w życiu. No ale życzę dobrago wyboru, powodzenia anuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: wózki Inglesina IP: *.* 04.10.01, 00:39 Ja też mam Inglesinę Max Super. Na razie nie narzekam, chociaż faktycznie składanie go czasami sprawia trochę problemów. Myślę, ze jest to spowodowane małą ilością składań- nie "dotarł" się. Kupiliśmy go ze względu na funkcjonalność. Moja Aneczka też nie narzeka- w ekstremalnych warunkach spała w nim całą noc... Jedyne co mnie w nim "uwiera" to plastikowa rączka, mogłaby być czymś pokryta. Ale myślę, że nie ma wózka idealnego, a ten, jak dla mnie, jest zbliżony do ideału.PozdrawiamBunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: wózki Inglesina IP: *.* 04.10.01, 11:13 Ja również mam wózek głęboki Inglesiny, z którego mozna potem zrobić spacerówkę. Naprawdę jestem nim zachwycona: jest lekki w prowadzeniu (świetne amortyzatory) + pompowane koła, idealny na nasze "polskie drogi"... POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: wózki Inglesina IP: *.* 03.10.01, 19:44 ja mam inglesine od 9 miesiecy model 3 funkcyjny i chwale go sobie. Swietnie sie nim jezdzi po naszych "cudownych" chodnikach (jezdzilam tez nim po szczerych polach, lasach i lakach i nic mu nie bylo). Jedyna jego waga jak dla mnie cena, gdyby nie pomoc rodzicow moglabym sobie o nim pomarzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: wózki Inglesina IP: *.* 03.10.01, 21:42 Powiem szczerze te wózki bardzo mi się podobają. Mój mąż chce abyśmy mieli wózek dobrej klasy, ale słyszałam ze różnie z nimi bywa.Anja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: wózki Inglesina IP: *.* 04.10.01, 08:40 ja miałam wózek głeboki plus spacerówka - był swietny, potem parasolkę - też bardzo fajna. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: wózki Inglesina IP: *.* 04.10.01, 22:20 Ja mam spacerówkeę Inglesiny, nie pamiętam nazwy,musiałabym poszukać w papierach.Sprawdza się już przy drugim dziecku(a drugie ma już 15 m-cy).Jest LEKKI (7.8 kg), gdy się go rozłoży- to piórko. Jeżdzimy (choć ciężko)po wertepach i nierównych chodnikach, bo takie u nas są, na wakacjach u babci codziennie po trawie na działkę (3 km), ładujemy zakupów ile wlezie- na wcisk nawet. Nam sie podoba, choć istotnie mechanizm rozkładania czasami ciężko działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest uwaga na Jeta! IP: *.* 05.10.01, 12:40 5 lat temu odkupiłam od koleżanki głęboką Inglesinę po dwójce jej dzieci. Jeździł mój synek, potem córka przyjaciół, potem drugi mój synej, teraz kolejne dziecko. Wygląda doskonale, raz tylko wymieniliśmy kółka na nowe. Granatowo-białe pokrycie prane setki razy nawet nie zbladło. Za to spacerówka Jet Inglesiny rozsypała się "w połowie" drugiego dziecka. Koszty naprawy okazały się bezsensowne. Kupiliśmy za to nową spacerówkę. Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś