Dodaj do ulubionych

Chicco pick up St. Morritz

IP: *.* 19.10.01, 12:38
Chciałabym sie pilnie (bardzo pilnie) dowiedziec czegos na temat tego wózka (lub innych chicco pick up). Czy sa wytrzymale i jak sie trzyma kolor tapicerki - jezt granatowa, a ten kolor dosc czesto blaknie. Czy ktos ma jakies doswiadczenia? Nie ukrywam, ze ucieszylyby mnie pozytywne opinie, bo wozek mi sie podoba. Ale kazda uwaga bedzie cenna onka :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Chicco pick up St. Morritz IP: *.* 19.10.01, 19:40
      Jężeli jest to tapicerka granatowa w gwiazdki i księżyce - ODRADZAM. Mój wózek po trzech m-cach używania wygląda jak szmata . Nie dziwię się, że chicco nie daje gwarancji na tapicerkę. Może tylko to obicie jest felerne? Obicie przy nóżkach jest prawie białe (wytarło \\\\się), w innych miejscach jest tęż już wyblakłe. Budka nie była wogóle prana i też zmieniła kolor. Jedynie kolor trzyma się na osłonce na nózki - bojest praktycznie nie używana. Ja się bardzo zraziłam. Poprzedfnią spacerówkę miałam prawie 3 lata i kolor tapicerki prawie się nie zmienił(niemiecka firma)- bł wiele razy prany, a z CHICCO zrobiła się szmata.(mam Pick Up-a).
      • Gość: guest Re: Chicco pick up St. Morritz IP: *.* 20.10.01, 08:47
        Wozek, ktory mnie interesuje, ma tapicerke granatowo-pomaranczowa i szczegolnie o jej trwalosc mi chodzi. Dzieki za informacje, prosze o wiecejonka
        • Gość: guest Re: Chicco pick up St. Morritz IP: *.* 20.10.01, 08:56
          To nie St.Morritz ale Pick up Mind Air. Tapicerka wytrzymała rok, bo tyle czasu ma go moja koleżanka i planuje go dalej używać.Wczoraj mój kochany mąż chciał zrobić mi niespodziankę i kupuł dokładnie ten wózek "Wiedziałem, że ten Ci się podoba".Mam więc nadzieję, że przez jakiś czas mi on posłuży.Ale powiem Ci, że jest naprawdę ładny. Z drugiej strony wózek nie kupuje się na 5 lat.
        • Gość: guest Re: Chicco pick up St. Morritz IP: *.* 20.10.01, 12:02
          Widziałam Pick Up-a w kratkę (używany), widać stopień zużycia, ale nie wyblakł. Może wcześniej były robione z lepszych (bardziej wytrzymałych) materiałów.
    • Gość: guest Re: Chicco pick up St. Morritz IP: *.* 19.10.01, 20:02
      Osobiście sama także planuję kupić pick up Chicco. Przyjaciólka ma granatowo-pomarańczowy i świetnie je służy. Jest bardzo zadowolona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka