Gość: guest IP: *.* 15.11.01, 06:22 Czy kTos ma lub mial,poleca czy odradza.Mam mozliwosc kupienia uzywanego,i nie chcialabym popelnic bledu.Zaznaczam,ze w wzszukiwarce juz bylam i na Temat MINO znalazlam niewiele.Zgory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: fotelik MAXI COSI MINO IP: *.* 15.11.01, 07:38 Ja miałam dla swojego synka (4 lata temu). O ile dobrze pamiętam nazwę(tzn. typ mino - nosidełko ,tak?) to jest starszy model - ale nam się bardzo dobrze sprawdzał.Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: fotelik MAXI COSI MINO IP: *.* 15.11.01, 09:08 Mam taki fotelik - polecam, jest bardzo lekki, najlżejszy ze wszystkich obecnych na rynku (sprawdzałam). ponadto można do niego dokupic stelaż Maxi Cosi Taxi i mieć poręczny wózek. Jak dziecko podrośnie wyjmuje się matercyk redukcyjny i jest od razu szerszy. Naprawde fajny fotelik. Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: fotelik MAXI COSI MINO IP: *.* 15.11.01, 12:42 Wiellkie dzieki...skoro nie ma głosów krytycznych to bierzemy-faktycznie jest leciutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: fotelik MAXI COSI MINO IP: *.* 15.11.01, 15:50 Ja właśnie skończyłam wozić w nim i nosić mojego synka (wyrósł). Również byłam z niego bardzo zadowolona, choć gdybym miała kupować jeszcze raz, kupiłabym do 13 kg (ten jest do 10 kg). Kto by przypuszczał, że mój synek w wieku 6 miesięcy będzie ważył 10 i chcąc nie chcąc, będę musiała przesadzić go w fotelik dla starszej grupy wiekowej, który nie odchyla się tyle do tyłu (jest bardziej w pionie) a moje dziecko jeszcze nie siedzi, więc nie bardzo do takiego fotelika dorosło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: fotelik MAXI COSI MINO IP: *.* 15.11.01, 23:59 a moze chcesz go sprzedac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: fotelik MAXI COSI MINO IP: *.* 16.11.01, 07:38 właśnie muszę się zastanowić i skonsultować z mężem. Albo go zostawię dla następnego własnego dzidziusia (kupowałam nowy, więc w ogóle nie jest zniszczony) albo sprzedam. Gdybym sprzedawała, dam Ci znać.Pozdrawiam, Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: fotelik MAXI COSI MINO IP: *.* 16.11.01, 09:05 Ja moge już sprzedać swój Maxi Cosi Mino (mały już z niego wyrósł). Jest czarny w białe cętki (dalmatyńczyk), z materacykiem redukcyjnym dla noworodka i daszkiem. Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: fotelik MAXI COSI MINO IP: *.* 03.11.02, 10:50 ja też ma do sprzedaży Maxi cosi Mino, Michał ma 9 mcy, jescze sie do niego mieści, ale kupiliśmy juz nastepny. zdjecie na priv przesle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axa Re: fotelik MAXI COSI MINO IP: *.* 11.11.02, 12:24 polecam Maxi Cosi Citi - korzystamy od 4 miesiecy i nic nie można mu zarzucić, Mała go uwilebia. W domu jest kołyską i leżaczkiem, w samochodzie fotelikiem. Ma spacjalna wkładkę dla niemowlaków, która naprawdę się sprzydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusiek Re: fotelik MAXI COSI MINO IP: *.* 11.11.02, 13:03 ja miałam taki fotelik dla synka (czyli pięćlat temu), to jest starszy model, ale byłam z niego bardzo zadowolona. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś