laur18 19.11.06, 10:51 Gdzie się zaopatrzyć w fartuch dla męża do porodu. Rodzimy na Ujastku i tam nie było na korytarzu automatu. Kupić w aptece? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuit4 Re: Fartuch do porodu 19.11.06, 11:29 Szybciej w sklepie medyznym dostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak123 Re: Fartuch do porodu 19.11.06, 13:14 Mój mąż kupił w szpitalu w którym rodziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
pikolakszpak Re: Fartuch do porodu 19.11.06, 17:48 na ujastku musi mieć? gdzies czytałam, że ma mieć JASNE ubranie (w sumie ciekawe czemu), połozna tez nie mówila nic o fartuchu.... Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Fartuch do porodu 19.11.06, 19:28 Mój mąż przy porodzie rodzinnym dostał od szpitala fajne ubranko,spodnie i bluzę (niebieskie)bawełniane.Mamy je do tej pory,w końcu zapłacilismy za nie 400 zł hihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: Fartuch do porodu 20.11.06, 09:47 Mój mąż dostał w szpitalu, było "w cenie" porodu. Było to już prawie 3 lata temu, więc myśle, że teraz standardy jeszcze bardziej sie podniosły i pewnie są w każdym szpitalu. zapytaj. A jesli nie, to w aptece są takie zielone jednorazowe-po 5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
robalrobal Re: Fartuch do porodu 20.11.06, 14:07 Mój mąż dostał bawełniane zielone wdzianko (takie w jakich chodzą lekarze). Oczywiście potem je musiał oddać Kapcie miał swoje własne, żeby nie musiał chodzić w tych dziwnych torebkowatych ochraniaczach. Aha.. to było ponad 4 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Fartuch do porodu 20.11.06, 16:22 ja rodzilam w zeszlym roku w waarszaie na zelaznej i tam nie wymagaja fartuchow, pewnie kazdy szpital rzadzi sie swoimi prawami. Odpowiedz Link Zgłoś