IP: *.* 16.01.02, 23:16
Niedługo będziemy rozglądali się za parasolką. Może któraś/yś z was posiada tego typu wózek i uważa go za godny polecenia. Mam nadzieje na wiele odpowiedzi. Przyznam że ze spacerówką nie zasięgnęłam rad niczyich no i kompletna klapa. Dziekuje wszystkim użytkownikom parasolek ew. małych spacerówek w imieniu swomi i Julianki
Obserwuj wątek
    • Gość: wiesia Re: Parasolka IP: *.* 17.01.02, 08:18
      Temat-rzeka. Najpierw odpowiedz sobie na podstawowe pytanie-dlaczego parasolka- czyli jakie funkcje powinna spełniać i jakie parametry posiadać. Jedyną chyba wspólną cechą wszystkich parasolek jest ich mały rozmiar po złożeniu. Wszystkie pozostałe cechy mogą byc BARDZO różne. Są parasolki leciutkie, bez budki , bez podnóżka, na maleńkich kółkach, bez żadnej regulacji oparcia. A są i ciąższe, z budkami, podnózkiem, na średnich kółkach z amortyzacją, z regulacją oparcia. Z tych wielofunkcyjnych parasolek polecałabym rozważenie wyrobów firmy Inglesina, typ Corss. Ma bardzo fajną budkę, którą można wyginać na wszystkie sposoby, tak że spełnia rolę parasolki chroniącej przed słońcem. Siedzisko można tak rozłożyć, że spełnia rolę nawet wózka głębokiego. Można też ustawić je w kierunku jazdy lub odwrotnie.A te malutkie i prościutkie parasolki na maleńkich kółkach są lżesze i znacznie tańsze -ale nadają sięniemal wyłącznie do przewiezienia dziecka do najbliższego sklepu lub żłobka.Rozważ też wózek Graco City Sport, który co prawda "klasyczną" parasolką nie jest, ale jest maleńki, leciutki, na średnich amortyzowanych kółkach z regulowanym częściowo oparciem, budką i osłonką przeciwdeszczową.
      • Gość: magdasm Re: Parasolka IP: *.* 24.01.02, 08:42
        Wiesiu,Ja też się przymierzam do zakupu parasolki i z Twoich rad chętnie skorzystam.PozdrawiamMagda
    • Gość: janeczka Re: Parasolka IP: *.* 21.01.02, 10:26
      Madziu-przede wszystkim,żeby była lekka-zwłaszcza, jeśli będziecie zabierać ją do autobusów.No i żeby się lekko składała.
      • Gość: deedee Re: Parasolka IP: *.* 21.01.02, 14:44
        Polecam Graco city sport. Jak pisała Wiesia nie jest to klasyczna parasolka, ale jest bardzo dobra. Woziłam w niej dziecko od ukończenia 6 mieśięcy - wyjechaliśmy wtedy na wakacje i właściwie dlatego kupiliśmy tem wózek - był najlżejszy !!!Sprawdził się doskonale!!
        • Gość: deedee nawilżacz IP: *.* 21.01.02, 14:45
          Jaki jest waszym zdaniem najlepszy?Co polecacie?PozdrawiamDeedee
          • Gość: wiesia Re: nawilżacz IP: *.* 22.01.02, 09:05
            O nawilżaczach jest spory wątek - skorzystaj z wyszukiwarki. Polecałam tam i opisywałam w szczegółach nawilżacz Boneco.
            • Gość: Justka Re: nawilżacz IP: *.* 23.01.02, 23:38
              Ja tez mam Boneco -jest OK i niedawnobyla promocja w MediaMarkt. Jonizuje powietrze, puszcza przyjemną mgielkę a nie chlapie wodą jak mała fontanna.
          • Gość: AniamamaOli Re: nawilżacz IP: *.* 24.01.02, 08:01
            A my mamy BIONAIRE - ostatnio była promocja w Euro. Jest w miarę mały, po właczeniu również leci mgiełka.:hello: PozdrawiamAnia i mała Ola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka