Dodaj do ulubionych

wózek do samochodu

IP: *.* 24.01.02, 13:14
Natchniona postem poniżej, w wątku o wózkach, postanowiłam i ja "namieszać" (bo o wózkach to tu już się postów namnożyło) i zapytać zmotoryzowanych o coś.Otóż mam właśnie zamiar kupić Bebecar Raider AT+ i jeździć nim na spacery po okolicy, która jest baaardzo ciekawa i w pełni zaspokoi potrzeby spacerowe. Natomiast często będę sama jeździć samochodem (zakupy/ wizyty u rodziny) i świetnym pomysłem wydaje mi się taki właśnie samochodowy wózek!Teraz pytanie - jaki wózek jest najmniejszy?? ...ale pytanie ;-)), zależy mi na tym, żeby oprócz niego do bagażnika zmieściło się coś jeszcze...Czy Graco City Sport spełnia te warunki? Bo w sumie nie jest wcale ciężki i do tego nie koszmarnie drogi.Będę wdzięczna za porady!
Obserwuj wątek
    • Gość: darek Re: wózek do samochodu IP: *.* 24.01.02, 13:31
      a to zależy od samochodu i jego bagażnika
      • Gość: mast Re: wózek do samochodu IP: *.* 24.01.02, 13:51
        no przecież jasne....Do mojego auta wejdzie Raider bez kół, więc każde mniejsze może być ;-))
        • Gość: darek Re: wózek do samochodu IP: *.* 24.01.02, 14:26
          ja to wózek, po złożeniu pakuję do kabiny (że tak powiem, jak bagażnik potrzebny) także na wycieczki we dwoje lub troje nie powinno byc problemu
          • Gość: wiesia Re: wózek do samochodu IP: *.* 24.01.02, 16:03
            Nawet do małego bagażnika to wejdzie i Graco City Sport i każda parasolka. A jeśli "samochodowy wózek" ma być dla zupełnego maluszka to najlepiej wybrać cośz fotelikiem nakładanym na stelaz - ja z tego włąśnie względu (między innymi) zdecydowałam się na Bebe Confort jako pierwszy wózek (w przypadku Bebe Confort do niedużego bagażnika zmieści się tylko stelaż Country - taki właśnie mam).
            • Gość: Agata Re: wózek do samochodu IP: *.* 25.01.02, 11:13
              Woziłam w bagażniku cc stelaż Trophy. Też wchodzi.
              • Gość: wiesia Re: wózek do samochodu IP: *.* 25.01.02, 12:28
                Trophy jest znacznie szerszy od Country (sprawdzałam) - a chodzi o mały bagażnik.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka