Dodaj do ulubionych

Bebe Car vs Bebe Confort

IP: *.* 30.01.02, 10:50
Czy te wozki produkuje ta sama firma, czy nie maja one ze soba zwiazku. Jezeli sa rozne to ktora jest lepsza. Interesuje mnie zakup czegos w rozdzaju BC Raider AT+, czyli duzej solidnej spacerowki z mozliwoscia montazu nosidelka na stelarzu. I jeszcze jedna prosba. Gdzie mozna te cuda obejrzec we Wroclawiu?Dziekuje z gory za odp.Pawel
Obserwuj wątek
    • Gość: agaga1 Re: Bebe Car vs Bebe Confort IP: *.* 30.01.02, 11:12
      Proponuję sklep z artykułami dla dzieci przy Palcu LEgionów. Oprócz dużego wyboru wózków znajdziesz tam i fachowa obsługę. Polecam. Choć ceny artykułów tam oferowanych do najniższych nie należą...aga
    • Gość: Agata Re: Bebe Car vs Bebe Confort IP: *.* 30.01.02, 11:42
      Raczej nie jest to ta sama firma. Bebe Confort to Francuzi, ta druga jest chyba angielska. Jeśli chodzi o wózek dla niemowlaka, to według mnie lepszy jest Bebe Confort. W Bebe Car nie mocuje się nosidła na stelażu, tylko na całej spacerówce, a to wielka różnica w wadze i gabarytach.Masz akurat farta, bo trafiłeś na użytkowniczę obu tych wózków. Jeśli będziesz miał inne pytania - pisz.
      • Gość: ewak Re: Bebe Car vs Bebe Confort - do Agaty i nie tylko IP: *.* 01.02.02, 10:13
        Jakie masz wózki obu tych firm i napisz wiecej jak się sprawują. Bebecar jest firmą portugalską. Podobne stylem do Raiderów są wózki firmy Quinny (Holendrzy) połączonej od niedawna z MaxiCossi (www.quinny.com, jeśli dobrze pamiętam, ta strona przechodzi właśnie na MaxiCossi) grupa Freestyle (np. trójkołowce), ale są chyba trochę droźsze i mam wrażenie, że jest gorsza ich "dostepność" w sklepach (jestem z Warszawy).Pozdrawiam Ewa
        • Gość: Agata Re: Bebe Car vs Bebe Confort - do Agaty i nie tylko IP: *.* 04.02.02, 13:18
          Ewo, jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć o tych wózkach, to wpisz proszę do wyszukiwarki ich nazwy, a otrzymasz sporo wypowiedzi, w tym moich. Ostatnio tyle o nich pisałam, że sorry, ale nie bardzo mi się uśmiecha robić to jeszcze raz. Informacji jest naprawdę multum.!Pozdrawiamagata
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka