Dodaj do ulubionych

ZABAWKI SIKU

IP: *.* 05.02.02, 15:47
Zabawki SIKU to generalnie różne samochody i pojazdy, właśnie planuję je kupić synom.Niestety nie wiem jakiej są jakości i czy warto?Może ktoś z Was kupił je dla swojego dziecka i mógłby doradzić?Planuję kupno przez internet w bajamie, ale może ktoś zna jeszcze jakiś inny sklep z tymi autkami?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: ZABAWKI SIKU IP: *.* 06.02.02, 08:25
      Moi chłpcy (3.5 r)mają już kilka modeli autka SIKU. Sa bardzo dobrej jakości. Wytrzymują udrzenia (rzucanie o ścianę), kąpiele w wannie i zabawy w piaskownicy. W moim sklepie małe autko kosztuje 8-10 zł.
      • Gość: Iwonakow Re: ZABAWKI SIKU IP: *.* 06.02.02, 09:17
        No to w bajamie ceny zaczynają się od 5 zł;)))A czy te autka mają otwierane drzwi, albo jakieś takie detale?
    • Gość: Marta Re: ZABAWKI SIKU IP: *.* 07.02.02, 10:00
      Mają otwierane drzwi i śmigła w helikopterach. Tak jak pisałam są lepszej jakości niż przeciętne zabawki. Moje bliźniaki mają dwa identyczne samochody typu kombi z otwieranymi tylnymi drzwiami. Jedne nie wytrzymały i po pewnym czsie zostały wyłamane drugie trzymają się do dzisiaj. Dzieci mają dużą inwencję. Niestety nie wiem w jakim wieku są twoje dzieci Maluchy do 1.5 roku uwielbiają obgryzać wszystko więc trzeba uważać na zęby przy "żelaźniakach".
      • Gość: Marta_B Re: ZABAWKI SIKU IP: *.* 07.02.02, 10:33
        Czy te małe autka maja otwierane drzwi?Bo ja kupuję mojemu synkowi małe (5 zł) i duże (ok.30 zł) autka Burago. Są identyczne jak prawdziwe tylko zmniejszone, ale mają każdy detal z prawdziwego autka. Z tym że małe nie mają nic otwierane, a duże szybko się psują. Odpadają kółka i te drobne detale jak np.: wajcha od biegów, kierownica i jeszcze inne. A mój synek nie należy do dzieci które psują czy rzucają autkami.....Pozdrawiam-Marta
    • Gość: Marta Re: ZABAWKI SIKU IP: *.* 09.02.02, 22:04
      Uważam że Burago jest słabsze niż Siku. Ale te autka są tylko w cenie twoich za 5 zł. Najlepiej sama zobacz (jeśli jesteś z W-wy)np w Smyku lub w malutkim sklepiku przy Puławskiej na wysokości restauracji Flik (b.duży wybór).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka