Dodaj do ulubionych

spodnie od dresu

IP: *.* 12.02.02, 15:12
Szanowne Panie!Czy istnieja takie spodnie dresowe (do cwiczen) w ktorych nie wypychaja sie kolana i nie wygladaja jak wory???? Zastanawiam sie nad tymi szeleszczacymi (tan sie pewnie nic nie wypchnie) ale nie lubie robic halasu jak sie poruszam.Poradzcie!!!Magda
Obserwuj wątek
    • Gość: Aluc Re: spodnie od dresu IP: *.* 12.02.02, 15:17
      Zależy do jakich ćwiczeń, ale niezłe są te do aerobiku lekko dzwonowate na dole - bywają z takiej grubszej dzianiny. Szeleszczących nie polecam, bo przy ćwiczeniach bardziej "wygibasowych" są po prostu niewygodne.
    • Gość: ewkka Re: spodnie od dresu IP: *.* 12.02.02, 16:19
      Widziałam spodnie z "dresowego" materiału ze sznureczkiem w pasie, szerokimi nogawkami i ze specjalnymi zakładkami na kolanach jak w spodniach wojskowych. Chyba w sklepie Adler w centrum M1 w W-wie. Takie same kupiłam mojej Basi w sklepie z dziecinnymi ubrankami w DH Kanon na Saskiej. Ewa
      • Gość: bachula Re: spodnie od dresu IP: *.* 12.02.02, 18:23
        Proste, ze sznureczkiem w pasie a bez sciagaczy na dole nogawek widzialam jakis czas temu w REBOOKu.Warto tez poszperac w sklepach ALPINUSa.Powodzenia :-)
    • Gość: Magda_D Re: spodnie od dresu IP: *.* 12.02.02, 20:20
      Dziewczyny,To jeszcze raz ja - czy uwazacie, ze "firmowe" dresy sa lepsze jakosciowo? W stopniu proporcjonalnym do ich ceny? Bylam wlasnie w weekend w sklepie sportowym i wiekszosc spodni jest w cenie 150-200zl. Jesli po pierwszym praniu maja miec powyciagane kolana, to ja bardzo dziekuje. Podobaja mi sie wlasnie takie "legginsy" ale z szerokimi nogawkami (typu dzwony). Moje dotychczasowe spodnie miescily sie w zakresie 20-30zl, ale tez i wygladaja odpowiednio. Jestem bardzo intensywnym uzytkownikiem ubran (wszystko niszcze) stad moje dylematy.Pa,Magda
      • Gość: ljaworo Re: spodnie od dresu IP: *.* 13.02.02, 09:03
        Ja dostałam pod choinkę takie spodnie z szerokimi nogawkami z grubszego rozciągającego się materiału. Identyczne widziałam w klubie, do którego chodzę na aerobic. Kosztują tam 85 zł. Używam ich regularnie 2xw tygodniu. Jak na razie wszystko jest OK. Nic się nie wypycha. Spodnie nie są żadnej znanej firmy, ale jakąś metkę z nazwą mają. Jeśli chcesz, to na jutro mogę sprawdzić jaką.Pozdrawiam,Ludek
      • Gość: Aluc Re: spodnie od dresu IP: *.* 13.02.02, 09:09
        W zasadzie są lepsze, zwłaszcza te elastyczne, bo nie pękają im gumki tak szybko jak tym tańszym - ergo lepiej trzymają tzw. fason. Choć z drugiej strony zdażyło mi się, że bardzo oryginalny strój do ćwiczeń Reebok roz...PIIIII! :lol: się w pierwszym praniu.
    • Gość: nastka2001 Re: spodnie od dresu IP: *.* 12.02.02, 20:58
      Zaszalałam jak byłam w ciąży i kupiłam sobie takie spodnie- NIKE - kosztowały 160 zł. W sumie nie można powiedzieć, że się wcale nie wypychają. Ale są super wygodne no i po praniu nie kurczą się (co zawsze zdarzało się przy tych za 30 zł.)Nosiłam je jednak bardzo często bo przy moim olbrzymim brzuchu było jedynym wyjciem. No i przy tak intensywnym użytkowaniu w sumie się sprawdziły - nadal je noszę ale nadają się tylko po domu. Nie wiem czy Ci pomogłam, chyba nie.Pa Nastka2001

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka