Witam cieplo wieczorowa pora. Nie moge skorzystac z wyszukiwarki- ciagle sie cos w niej wiesza- wiec prosze o pomoc. Szukam dla swojej coreczki lalki funkcyjnej. Marysi najbardziej zalezy na tym, zeby lalka plakala. Mamy baby born, wiec "bajer" picia i sikania juz na nia nie dziala. Poza tym nie mam pojecia ktora lalke wybrac- czy cala twarda, czy z miekkim tulowiem. Jaka firma- na allegro jest mnostwo firm, ale te tansze to zapewne chinska tandeta. Jakie macie doswiadczenia z jakoscia tych lalek? Wiem, ze Mala bedzie sie nia bawila, wiec wysuplam tyle, ile trzeba, tylko ktora lalka ma jakosc adekwatna do ceny. Czy firmowki sa na pewno dobre, czy moze lepiej kupic cos niereklamowanego, ale zachodniego (widzialam niezla lalke produkcji hiszpanskiej). Czekam na Wasze opinie, wiem, ze pomozecie podjac mi wlasciwa decyzje. W zeszlym tygodniu w sklepie tchibo byla promocja lalek- dowiedzialam sie o tym z tego forum i juz niestety nigdzie tej lalki nie ma; sprzedazy wysylkowej nie prowadza, jest wprawdzie w Niemczech (z pania z infolinii tchibo juz sie prawie przyjaznimy

), ale zeby przyslali trzeba miec konto w niemieckim banku. A ja wyjatkowo takiego nie posiadam. Pomozcie. Pozdrawiam Magda