Dodaj do ulubionych

buty ortopedyczne

IP: *.* 09.04.02, 11:02
wracam własnie od ortopedy, byłysmy z Ola na kontroli nóżek. Wszystko jest w porzadku, choc lekarka stwierdziła niewielka tendencje do pałąkowatości, zaleciła cwiczenia - typu chodzenie na paluszkach i na wewnetrznej stronie stopy. Spojrzała też na buty Oli - bartki, stweirdziła że są w porządku, ale powiedziała, że kapcie powinny byc skórzane, solidne, najlepiej memo i wskazała na firmowy kalendarz memo. Dodam , ze Ola nosi zwykłe kapcie, sznurowane, zakrywające kostke, ale z materiału. jakie macie dośwaidczenia z kapciami, czy rzeczywiście Memo sa najlepsze, czy moga być inne, jeśli to jakie, bo obawiam sie , ze pani jest troche "nakierowana" przez przedstawiciela Memo.pozdrawiam Mira
Obserwuj wątek
    • Gość: ewkka Re: buty ortopedyczne IP: *.* 09.04.02, 12:43
      Moja Basia chodzi po domu w bucikach Posępu. kosztują np. w Smyku 72 zł. I też sa polecane przez lekarzy. ewa
    • Gość: ewkka Re: buty ortopedyczne IP: *.* 09.04.02, 12:43
      Moja Basia chodzi po domu w bucikach Postępu. kosztują np. w Smyku 72 zł. I też sa polecane przez lekarzy. ewa
    • Gość: wanda Re: buty ortopedyczne IP: *.* 10.04.02, 13:59
      a gdzie bylaś u ortopedy? W naszym przypadku pani również wskazała na kalendarz firmowy!
      • Gość: Marlena Re: buty ortopedyczne IP: *.* 16.04.02, 22:29
        U naszej pani ortopedki tez wisiał kalendarz, kupiliśmy Memo, wcześniej mieliśmy Postępu.Memo są ok,ponieważ są na rzepy Marysia może je sama wkładac i zakładać a ja mam te 2 min więcej :) , ale ponieważ one mają się jakoś tam ścierać (diagnozują wadę stopy) to strasznie brudzą podłogę zwłaszcza lakierowaną klepkę (czarne wypukłe smugi) co dobija moją mamę gdy Marysia zawędruje do niej na górę (my mamy wykładzinę i terakotę).Pozdrawiam Marlena
      • Gość: agarad Re: buty ortopedyczne IP: *.* 17.04.02, 10:42
        Wanda czyżby szpiatal Bielański ? bo u nas było podobnie jak w Waszym i tatraki przypadku.
        • Gość: wanda Re: buty ortopedyczne IP: *.* 17.04.02, 12:48
          Bielański!!! Chyba oni wszyscy (ortopedzi) polecają tam te buty! Wiesz, mną rzuca jak pomyślę, że może u Weroniki wszystko jest ok, tylko oni mają z tego jakąś kasę (?). Nie będę się jednak podniecać - jeżeli te buty są dobre to niech dzieciaczek w nich pobiega. Tylko trochę to dziwne....
    • Gość: pestka Re: buty ortopedyczne IP: *.* 17.04.02, 12:50
      nasz synek nie ma kapci, czy też butków firmy memo.dziś dosłownie przed chwilą oglądałam stronę internetową tej firmy (www.memoperner.pl)i jestem muszę przyznać pod wrażeniem oferty. śliczne są sandałki i trzewiczki, ale niestety nie podają tam ceny. spodziewam się że są to buty jednak drogie. można jak sądzę dowiedzieć się więcej w salonach (sama nazwa przeraża salon! - więc pewnie drogi), których wykaz zamieszczają.szymonek nosi ortopedyczne kapcie-butki (solidne skórzane) polskiej firmy z elbląga "postęp". wyglądają trochę jak "buty kucharki", wysokie poza kostkę, mają odsłonięte paluszki i są sznurowane. cena też duża 62zł w promocji.wiem, że są też materiałowe chyba o ok.10 zł. tańsze.te polecam z całą odpowiedzialnością - dziecko chodzi stabilnie i wydają się "zdrowe". niestety ze swoich pierwszych szymon już wyrósł. już kupiliśmy drugie, większe. podobno nawet 1 cm za duży but to but dobry.pozdrawim beataps. moze ktoś zna ceny tych butów mwmo - jestem bardzo ciekawa.
      • Gość: wanda Re: buty ortopedyczne IP: *.* 17.04.02, 13:03
        W salonie 171zł. nie zależnie od modelu. Można jednak poszukać w innych sklepach ortopedycznych, my znaleźliśmy po 165 ale czy to aż taka różnica?Pozdrawiam.
        • Gość: tatarka Re: buty ortopedyczne IP: *.* 17.04.02, 14:01
          Rzeczywiście był to szpital Bielański. Na przekór lekarce nie kupiłam butów Memo, choć sprawdziłam je w internecie, wybrałam Postepu. Mysle, ze są równe dobre, a przede wszystkim dwa razy tansze. Myślę tez , że takie nagabywanie klientów nadaje sie na skarge do rzecznika praw pacjenta. Pozdrawiam i dzięki za rady Mira
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka