Dodaj do ulubionych

Zabawki ogrodwe

IP: *.* 15.04.02, 09:22
jako że sezon letni tuż, tuż czas pomyśleć o atrakcjach dla malucha na działkę - może wiecie gdzie w w-wie można niedrgo kupić zabawki ogrodwe, chodzi mi głównie o plastikowy domek i coś w rodzaju "małpiego gaju", itd.
Obserwuj wątek
    • Gość: agarad Re: Zabawki ogrodwe IP: *.* 16.04.02, 09:47
      naprawdę nikt nie wie gdzie??? :-(
    • Gość: agarad Re: Zabawki ogrodowe IP: *.* 16.04.02, 09:47
      naprawdę nikt nie wie gdzie??? :-(
      • Gość: maka Re: Zabawki ogrodowe IP: *.* 16.04.02, 10:43
        Ja kupowałam zjeżdżalnię i samochód na podwórko na Puławskiej 411.Obejrzyj sobie zabawki na http://www.carimex.pl/Ja jestem super zadowolona. Maja ciekawszą i "solidniejszą" ofertę niż np. ChiccoMarzena
        • Gość: agarad Re: Zabawki ogrodowe IP: *.* 18.04.02, 09:11
          faktycznie zabawki nają super, ale szukam czegoś tańszego.
          • Gość: EwG Re: Zabawki ogrodowe IP: *.* 20.04.02, 16:47
            Nie wiem czy znajdziesz cos tańszego. My poszukiwaliśmy piaskownicy i okazało sie , że jeżeli ma byc tańsze to będzie dla dziecka niebezpieczne, np. piaskownica będzie w kształcie muszli (w Makro) i jest wywrotna. Wolelismy zapłacić trochę drożej, ale żeby było bezpieczne i kupiliśmy w sklepie Carimex, pod adresem, jak podano wyżej, żółwiową piaskownicę.Jesteśmy zadowoleni i nasz synek też. przeglądaliśmy ofertę również firm krajowych: zabawki drewniane, ale są horendalnie drogie. Lepiej juz Little Tices.EWA MAMA MICHAŁA
    • Gość: M_iśka Re: Zabawki ogrodwe IP: *.* 16.04.02, 19:48
      Poszukaj w supermarketach ogrodniczych w zeszłym roku mieli ogromny wybór
    • Gość: Yoanka Re: Zabawki ogrodwe IP: *.* 19.04.02, 20:30
      Ja też właśnie miałam wystosować post z takim zapytaniem. Mnie również interesują niekoniecznie tak drogie zabawki jak chicco. Jeśli znacie namiary na takie sklepy to piszcie.
      • Gość: Ewusiek Re: Zabawki ogrodwe IP: *.* 20.04.02, 19:51
        dziewczyny, a przeglądacie ogłoszenia, czasami ktoś chce sprzedać takie zabawki. ostatnio w "Ofercie" była zjeżdżalnia ogrodowa za 50,- zł. Można czasami coś trafićEwa
    • Gość: Yoanka Re: Zabawki ogrodwe - do Agarad IP: *.* 26.04.02, 21:10
      Agarad,czy udało Ci się znaleźć coś ciekawego? Ja ciągle szukam, niestety (:Pozdrawiam,Joanka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka