Dodaj do ulubionych

Pytanie o Volo

24.11.06, 17:09
Pytałam o to w innym wątku o spacerówkach, ale nikt nie odpowiedział, może
teraz :
Czy w maclarenie Volo budka jest odpinana? Jaka jest wysokość oparcia i
wymiary siedzonka ( głębokośc, szerokość) jaka jest średnica tych maleńkich
kółeczek w cm i z czego są zrobione te kółeczka? Pilnie potrzebuję tych
informacji
Dziękuję!

Obserwuj wątek
    • babystyle Re: Pytanie o Volo 24.11.06, 17:23
      Iwek33 to jeszcze raz tutaj smile

Więc tak:

Budka od Volo jest odpinana a wymiary są nastepujace

wysokosc siedziska ok 50 cm
      glebokosc siedziska ok 25-30 cm
      szerokosc siedziska ok 35-40 cm

wysokość rączki: 104 cm
      szerokość wózka po rozłożeniu: 48 cm
      długość po złożeniu: 104 cm
      szerokość po złożeniu: 26 cm

Pozdrawiam,
      Agnieszka
    • iwek33 Re: Pytanie o Volo 24.11.06, 17:26
      To ja też jeszcze raz tutaj smile
      A jeszcze mam pytanko: który z maclarenów polecałaby Pani bardziej: volo, czy
      Trumpha? W grę wchodzą tylko te dwa ( te podała do rozważenia mama naszej
      chrześniaczki, chcemy dołożyć się do wózeczka, ale sama nie umiem doradzić,
      który z nich, bo nie miałam maclarenów ) Volo ma chyba mniejsze kółeczka, czy
      róznica jest duża?
      • babystyle Re: Pytanie o Volo 24.11.06, 17:53
        Jaka Pani? Agnieszka smile

Jeśli chodzi o Maclareny to Triumph jest nowym wozeczkiem i ja go w sklepie
        sprowadzam na specjalne zamównienie. Aczkolwiek rzadko sie o niego pytaja
        Klientki.
        Przewaza zdecydowanie Volo. Z opinii uzytkowniczek wynika, ze sa zadowolone,
        ale decyzja nalezy juz do Ciebie. Nie pammietam dokladnych wymiarow koleczek,
        ale roznica nie jest rażąco duza.

Agnieszka
        • leigh4 Re: Pytanie o Volo 24.11.06, 18:17
          Mamy volo i jestem więcej niż zadowolona. Jestem wysoka, a nie mam problemu z
          wchodzeniem "na wózek", bardzo wygodnie i lekko się prowadzi, łatwo podbija na
          krawężnikach. Nic nie skrzypi, nie piszczy. Nie znajduję w nim żadnego minusa.
          Oprócz volo tylko jeszcze jeden wózek w naszej wózkowej "historii" nie miał
          wad: bebecar raider at+. Jeden i drugi rewelacjasmileChoć oczywiście to zupełnie
          różne typy wózkow. Triumpha ani innego maclarena nie używałam, ale po
          doświadczeniach z volo mam jak najlepsze zdanie o tej marce, więc mysle, że i
          pozostałe modele są godne polecenia.Acha! volo nie ma rozkładanego oparcia-u
          nas to cecha bez znaczenia, bo mały nie śpi w wózku od czasu niemowlęcych, ale
          jeśli maluch lubi drzemki w wózku to może mieć to znaczenie.
          • babystyle Re: Pytanie o Volo 24.11.06, 18:32
            leig4 dzieki za wypowiedź. Myślę, że wlasnie takie opinie sa najcenniejsze i na
            pewno pomogłaś.

Aga
            • iwek33 Re: Pytanie o Volo 24.11.06, 18:39
              Dziękuję bardzo, proszę napiszcie jeszcze o kółeczkach, z czego one są? Z gumy?
              No i do jakiej wagi ( czy wieku ) dzieciak może w nim jeździć? Mała ma 2 latka,
              nie śpi na spacerkach.
        • pyza_uk Re: Pytanie o Volo 27.11.06, 16:04
          Powinnas chyba dodac - Triumph jest nowym wozkiem/modelem na rynku polskim, bo
          produkowany i dostepny poza Polska jest od ladnych paru lat smile
    • iwek33 Re: Pytanie o Volo 24.11.06, 18:44
      I jeszcze: gdzie najtaniej dostanę Volo? Na allegro cena 339 zł + gratisowa
      przesyłka, czy gdzieś można te wózeczki dostać jeszcze taniej? ( Jestem ze
      Śląska)
      • babystyle Re: Pytanie o Volo 24.11.06, 18:59
        Iwek33,

w moim sklepie kosztuje on 355 zł
        www.babystyle.pl/sklep/poza_domem_wozki_spacerowe_maclaren/1.htm
        Jest to minimalna cena, na jaką zezwala importer, więc oferty na allegro, które
        pojawiaja sie co jakis czas sa poprostu nielegalne i nigdy nie wiesz, skad sa
        te wozeczki, czy jest na nie udzielana gwaranacja, w jakim stanie on do Ciebie
        dotrze - jesli przesylka kurierska jest darmowa, to nie mozna liczyc na super-
        pewnego kuriera. Ja mam podpisana umowe kurierska z Masterlinkiem a przesylka
        jest dodatkowo ubezpieczona.

Dodatkowo, jesli zdecydujesz się kupic u mnie, to wedlug programu
        lojalnosciowego na nastepny zakup bedzesz miala już 7% rabatu.

Ale oczywiscie wybor nalezy do Ciebie smile

Aga
        • iwek33 Re: Pytanie o Volo 24.11.06, 19:08
          Dziękuję za odpowiedź, a ile kosztuje przesyłka masterlinkiem? Czy kolory
          tapicerek na zdjęciach są zgodne z rzeczywistymi, czy nieco inne?
          • babystyle Re: Pytanie o Volo 24.11.06, 19:18
            Iwek33,

przy kwocie zamowienia powyzej 250 zl, a tak byloby przy tym wozku, koszt
            przesylki Masterlinkiem przy wczesniejszej wplacie na nasze konto za zamowienie
            wynosi jedynie 11 zloty, w przypadku wyboru przesylki pobraniowej, czyli
            platnosci dokonujemy do rąk kuriera- niewiele wiecej- 15 zł.

Zdjecia pochodza od producenta, oddaja bardzo dobrze kolorki wozkow.

Pozdrawiam,
            Agnieszka
    • iwek33 Re: Pytanie o Volo 24.11.06, 19:23
      Bardzo dziękuję za odowiedzi. Pozdrawiam!
      • babystyle Re: Pytanie o Volo 24.11.06, 19:42
        Nie ma sprawy smile

Jeśli bedziesz miala jeszcze jakies ostatnie pytania, chętnie odpowiem.

Pozdrawiam,
        Agnieszka
        • leigh4 Re: Pytanie o Volo 24.11.06, 20:23
          Kółka są z takiej jakby gumy, na pewno nie jest to pianka ani nie plastik. Ja
          swój wózek kupiłam na allegro, dostałam paragon i podbitą gwarancję. Mój synek
          ma prawie 3 latka, waży pewnie ok 15 kg, w zimowym ubraniu mieści sie do wózka:-
          )Mamy kolor carbon, wózek kupował mąż, więc to on wybierał kolor. Na szczęście
          okazała się jeszcze ładniejszy niż na zdjęciachsmileSprzedającym
          była "banasiewicz1", możliwy był odbiór osobisty właśnie gdzieś na Śląsku(chyba
          w Bytomiu, choć głowy sobie uciąć nie dam). Ceny niestety już nie pamiętam, ale
          wiem, że była b. atrakcyjna-był nawet na forum post o niezbyt eleganckich
          zachowaniach konkurencji wobec tej sprzedającej(bo to forumka i innym forumkom
          udzielała dodatkowego rabatusmile.
    • iwek33 Re: Pytanie o Volo do Leigh 24.11.06, 20:54
      Czy mogłabyś w wolnej chwili zmierzyć siedzonko i oparcie w Volo? Babystyle
      podała wymiary, ale takie mniej więcej ( siedzonko ok.35 do 40 cm ) wolałabym
      znać dokładniej te wymiary, jeśli nie byłby to kłopot to proszę o odpowiedź. W
      niedzielę spotkam się z kuzynką i będziemy decydować się na wózek..
      Bardzo dziękuję !
    • iwek33 Re: Pytanie o Volo 24.11.06, 21:17
      Znalazłam ofertę sklepu internetowego, gdzie są bardzo ładne fotki różnych
      wózków ( w róznych ujęciach)i podane dokładne wymiary. Wklejam linka, bo może
      komuś się przyda taka stronka
      www.alewozki.pl/index.php/cName/wozki-spacerowe-maclaren-volo?osCsid=b52c5f6adc1aaba2c40cef5e2b624b3f
      • aaniagdynia a Quest? do babystyle:) 24.11.06, 21:36
        przepraszam ze doczepiam się do wątku, ale chciałam się tylko spytać o Questa.
        Chce kupić dla synka, wart jest swojej ceny czy lepiej może jakiś inny? No i czy
        wysyłka też wyniosłaby 11zł?
        A maclaren ryder jest? bo nie znalazłam, a chyba też jest podobny do Questa?
        • babystyle Re: a Quest? do babystyle:) 24.11.06, 21:46
          Aniu,

ja mogę powiedzieć tylko jako sprzedawca co sadze o danych wozeczkach, jakie
          mają fukncje itd., najlepiej bedzie jesli spytasz sie, ktorejs z Mam o opinie
          jesli chodzi o uzytkowanie tego wozeczka. Ja po aferze w zwiazku z wykryciem w
          niektorych wozkach szkodliwych substancji, nie kupilabym tego modelu dla mojego
          dziecka.

W przypadku Ridera, jest ta sama sytuacja co z Triumphem, sprowadzamy na
          zamowienie Klienta, jesli wybierzesz sobie kolor i bedziesz przekonana, ze
          chcesz akurat Ridera, nie ma sprawy, Zamowie go dla Ciebie.

Jesli chcesz naprawde super wozek i moglabys przeznaczyc troszke wiecej
          pieniedzy, to ja osobiscie polecalabym TechnoXT. Tutaj masz opisy zarowno
          Questa jak i TechnoXT
          www.babystyle.pl/sklep/poza_domem_wozki_spacerowe_maclaren/2.htm
          P:ozdrawiam,
          Agnieszka

• aaniagdynia Re: a Quest? do babystyle:) 24.11.06, 21:59
            Agnieszko bardzo Ci dziękuje. Jeśli chodzi o Techno to myśle że jest fajny, ale
            nie potrzebuje takiego wózeczka. Mam najfajniejszy w świecie Atlantico i raczej
            kiepski pliko-który będe napewno sprzedawać- ale potrzebuje coś małego,
            lekkiego, na zakupy. Synek ma prawie 1,5 roku więc raczej mały wózek wystarczy,
            tym bardziej że atlantico nie mam zamiaru sprzedawać jeszcze dłuuuugosmile
            A co do Quest to faktycznie miał te substancje, całkiem zapomniałamsad no nic
            zastanowie się jeszcze.
            Dziękuje i Pozdrawiam
            Ania
            • babystyle Re: a Quest? do babystyle:) 24.11.06, 22:16
              Nie ma za co smile

A zastanawialas sie juz nad Quinny Zappem ? Malutki, poręczny, lekki i jest
              niewiele drozszy od Questa. Mysle, ze spelnilby Twoje wymagania. Przejrzyj
              jakie ma funkcje:
              www.babystyle.pl/sklep/poza_domem_wozki_spacerowe_quinny/1.htm
              Aga
              • coronella Re: a Quest? do babystyle:) 24.11.06, 22:36
                to i ja sie podczepie,
                Mam volo - jest to jedyny wózek który mam prawie od poczatku i doczeka do samego końca! Kocham go! Prowadzi sie doskonale, pomimo małych kółek, córce jest wygodnie, nawet teraz, a ma juz prawie 4 lata! Nie szoruje stopami po kołach ani po ziemi, a mi wózek pcha sie lekko. Jezdzi juz w nim syn (1,4) oczywiście okazyjnie, ale latem bedę volo zabierac coraz częściej. Niestety synek jeszcze w wózku spi, dlatego mam równiez questa.

Róznica miedzy questem a volo-
                quest większy i cięższy (ale nie jakoś rażąco)
                quest masywniejszy- ale ma rozkładane oparcie i podnóżek.
                quest ma mniejsze siedzonko, w volo córka sie jakby zapada, dzieki czemu siedzi wygodnie, w queście jest już jej ciasno i niestety dotyka stopami do ziemii. Ale nie kazda 4 latka jezdzi w wózku smile
                quest ma inna tapicerke- cała z materiału (volo ma siateczke) ale trzeba częściej ją prać.

Gdybym miała wybrac jeden z tych wózków, to dla syna wybrałabym questa. Jednak dla młodszego dziecka wygodniej.
                A jak wózek ma byc tylko przewozowy, bez spania w nim, to volo jest najlepszym co miałam, co widziałam...

Co do zappa, hmm, miałam okazje go miec- sprzedałam szybko. Jak dla mnie to wózek wygląda slicznie, i na tym kończą się moje zachwyty. Dodam- jeżdziłam bardzo wieloma wózkami, więc mam porównanie praktyczne.
                Zapp jezdzi fajnie, lekki, zwrotnie. Ale terkoczą w nim kółka, co mnie doprowadzało do szał.
                Nie ma koszyka. Gdzie kłaść przybory?? volo i quest maja te koszyki nad podziw pojemne!!
                zapp nie ma rozkładanego oparcia. Czyli to takie volo, ale
                - duuuzo cięższe.
                - duuużo szersze i rozłożony, a szczególnie po złożeniu, chociaz króciutki jest
                - KOSZMARNIE!!!! zdejmuje sie tapicerke, a ta tapicerka szybko sie brudzi
                - KOSZMARNIE!!! sie wózek składa. Mąz miał zawsze ubaw jak szarpałam sie z nim, obiema rękami i kolanem. Volo składa sie w sekunde, robi sie z niego laseczka, ma pasek do przewieszenia przez ramie. Np przez przejściami podziemnymi, składam volo, wózek na ramie, dziecko na reke, i kazde schodzy pokonamy. A zapp??

- Zapp bardzo szybko sie niszczy, a dokładniej tapicerka, tam gdzie sa nogi dziecka. Widziałam tak wiele tak znioszczonych zappów, powycierane (ten napis na dole wytrzymuje chyba tylko kilka dni!) a nawet podarte! Ten materiał jest napiety a dziecki macha nogami kopiąc w niego.

Mnie sie zapp jako wózek podoba, ale raczej nie brałabym go pod uwage jako alternatywa do volo. To inne wózki. Volo to taka super typowa przewozówka, leciusienki, maleńki, z paskiem na ramie. Zapp jednak waży. Nie złozy się go jedna ręką. Nie wezmie tak łatwo jak volo, gdy trzeba pokonac jakąś przeszkodę.

Ja jestem zakochana w moich maclarenach, zappa szybko sie pozbyłam i więcej go nie kupie.
                • coronella Re: a Quest? do babystyle:) 24.11.06, 22:37
                  a, jeszcze coś, zapp ma płytkie siedzonko. Córka juz sie za nic w niego nie zmieści. Nawet rok temu zjeżdzała. W volo jezdzi spokojnie nadal.
                  • lolka33 do Coronelli 27.11.06, 10:27
                    Zupełnie załamałam się tym co napisałaś o Zappie bo własnie się na niego
                    zdecydowałam. Mam Trójkołówkę Quinny Freestyle 3XL Sondermodel i jest cudowna.
                    Na zakupy chciałam dokupić Zappa. Co prawda nie muszę go składać i nie
                    widziałam żadnego tak zniszczonego jak opisujesz, ale to co piszesz go
                    pogrążyło. Obejrzałam też tego volo i niestety jest tak paskudny, że nawet jego
                    super funkcjonalność nie jest w stanie zatrzeć tego niemiłego wrażenia a u mnie
                    nikt z rodziny z nim nie wyjdzie na ulicę i jestem zupełnie w kropce. Czy nie
                    można produkować wózków które są funkcjonalne i jednocześnie śliczne ? Cholery
                    można dostać.
                    • coronella Re: do Coronelli 27.11.06, 11:15
                      jesli dla ciebie najwazniejszy jest wyglad to kup zappa, wiele mam go ma i bardzo chwali. Czesto jest tak, ze co dla jednych jest wada, innym zupelnie nie przeszkadza. A volo jest tak prosty, ze nie wiem co w nim moze byc paskudnego? Jest bardzo starannie wykonany, we wszystkich szczegolach, nic nie telepie, nic sie nie odrywa, nie odstaje, a jak siedzi w nim dziecko to i tak wozka nie widac. No, ale jak sie rodzina go wstydzi, to pozostaje tylko takie cudo jak zapp, jego chociaz widac z daleka.
                      • lolka33 Re: do Coronelli 27.11.06, 14:55
                        Wiesz co, to nie chodzi o to żeby go było widać, tylko sam wygląd typowej
                        spacerówki parasolki nam nie odpowiada czy to Volo czy inny nieważne, nie
                        chodzi o to czy rzuca się w oczy bo Zappów jeździ mnóstwo i nie jest to jakiś
                        wielki bajer żeby się nim popisywac. Sama sylwetka typowej spacerówki -
                        parasolki - laski czy jak to zwać, bardzo mi sie nie podoba i to tak jak z
                        samochodem, ktoś kupi fiata multiplę i mu się podoba, a reszta w głowę zachodzi
                        jak można takie brzydactwo kupić.
                        Ja mam super spacerówkę którą uwielbiam i ma ona tylko jedną wadę bardzo
                        szeroko rozstawione tylne koła i i jest bardzo długa, co uniemożliwa mi
                        rozbienie zakupów w sklepach typu Rossmann, Natura itp.( czyli małe
                        samoobsługowe ), w niektórych nie mieszczę się między regałami, a w niektórych
                        nawet przez bramki przy kasach nie mogę przejechać.
                        Mieszkam w centrum więc do sklepów mam bliziutko, żadnych schodów, do domu mam
                        1 schodek więc nic nie dzwigam, nie muszę taszczyć ani wózka ani dziecka. Nie
                        muszę go też składać bo się zmieści w hollu na parterze. Nie przeszkadza mi że
                        się nie rozkłada bo nie wychodzę na zakupy w porze drzemek córki.
                        Martwi mnie słaba jakość bo myślałam, że Quinny trzyma poziom, ale z tego co
                        piszesz to słabo wypada, a ja już byłam zdecydowana i nie mam dla niego żadnej
                        alternatywy, bo mało jest spacerówek o innej sylwetce niż typowa.
                        • coronella Re: do Coronelli 27.11.06, 15:10
                          no to kup tego zappa i bedziesz miała spokój! to nie jest zły wózek, sama firma juz to sugeruje. Ja go nie przekreślam, po prostu napisałam jakie dostrzegłam w nim wady. Często patrząc na wózek w sklepie nie widzi sie wielu rzeczy, a potem w uzytkowaniu sie je dostrzega. Ale jak juz pisałam, co jednemu przeszkadza, nie musi innemu.

A co do tapicerki, to fakt- ona sie niszczy. Przyjrzyj się kiedyś jak zobaczysz zappa, ze tam, gdzie dziecko ma nóżki, tapicerka sie wyciera, ja widuje nawet podarte. Oczywiście to tez zalezy od dziecka, ja mam zywiołka-szatanka i Paweł by go załatwił w kilka tygodni. A jesli Ty masz spokojne dziecko, które w miare grzecznie siedzi, to nie zniszczy go tak szybko.
    • pyza_uk Re: Pytanie o Volo 27.11.06, 16:09
      iwek - zajrzyj na strone maclarena:
      www.maclarenbaby.com/uk/2006_collection/buggies/product.php?m=triumph
      po prawej stronie, jak juz wybiezez wozek, kliknij na 'Specifications' i tam
      znajdziesz dokladne wymiary, lacznie z srednica kolek.
      ps. mailam triumpha - bardzo byl fajny!!
    • detinka do babystyle 27.11.06, 18:27
      Rozumiem, że mozna ze sobą konkurować ale bez przesady kobito co Ty za cherezje
      wypisujesz ??? Może niedługo będziemy pisać, że Sprzedawcy na Allegro złośliwie
      osikują wózki albo wstrzykują do ich tapicerek toksyczne substancje.
      Nie rozumiem dlaczego napisałś te brednie, jedynym jeszcze rozsądnym
      wytłumaczeniem jest chorobliwa chęć zysku.

- "Jest to minimalna cena, na jaką zezwala importer ..." - BZDURA !
      Importer nie ma ceny sugerowanej !!!

- "...więc oferty na allegro , które pojawiaja sie co jakis czas sa poprostu
      nielegalne..." - BZDURA !!!
      Jeśli sprzedawca odprowadza podatki (wystawia paragon) są legalne. Ofert są na
      bierząco i nie pojawiają się od czasu do czasu.

- "...i nigdy nie wiesz, skad sa te wozeczki..." - BZDURA !!!
      Doskonale wiesz, że każdy kupuje te wózeczki u jedynego importera marki
      Maclaren jakim jest Mini-Maxi w Dąbrówce Wielkiej.

- "...czy jest na nie udzielana gwaranacja ..." - BZDURA !!!
      Gwarancję ma każdy wózek i to taka sama jak te kupione w realnym czy
      internetowym sklepie (12m)

- "...w jakim stanie on do Ciebie dotrze - jeśli przesylka kurierska jest
      darmowa, to nie mozna liczyc na super-
      pewnego kuriera." WIELKA BZDURA !!!
      Przesyłkę, każdy Sprzedający wlicza sobie w cenę i wysyła PP lub kurierem. My
      też mamy podpisaną umowę z UPC jak większość sprzedawców na Allegro.

Dodatkowo na Allegro aby być konkurencyjnym musisz mieć nie tylko dobra cenę
      ale i obsługę. Przede wszystkim expresową wysłkę do klienta, odbiór osobisty,
      reklamacje i serwis. Jeszcze jedno UCZCIWOŚĆ, bo uwierz mi nie trzeba oczerniać
      innych aby sprzedawać. Dziś ceni się kompetencje, znajomość tematu, fachowe
      doradztwo i TRAKTOWANIE KLIENTA JAK CZŁOWIEKA !

Nie pisz oszczerstw, kobieto więcej.
      Sorki Babeczki, że napaskudziłam w poście nie na temat wink
      • coronella Re: do babystyle 27.11.06, 18:38
        zgadzam się z Detinką,
      • babystyle Re: do babystyle 27.11.06, 19:23
        Detinko,

nie wiem czy naprawde masz tak utopijne poglady czy tylko tutaj na forum chcesz
        napisac, ze jest tak różowo i uspokoić dziewczyny.

Nie wiem na jakch zasadach wspolpracujesz z importerem, ale owszem cena
        minimalna, ktorej sprzedawcy nie powinni przekraczac jest podawana przez
        importera. Powiem wręcz więcej, ja , po obniżeniu cen w sklepie mialam telefon
        od importera, ktory dostał telefony od innych firm z nim wspolpracujacych,
        skarżacych sie na mnie, ze obniżylam ceny. Możliwe ze importer nawet nie wie,
        bo nie interesuje sie tym co jest na allegro, po jakich cenach sprzedawane są
        wózki. Mysle, ze nawet nie bylby w stanie zapoanowac nad wszystkimi
        sprzedawcami na allegro.
        Stąd tez uważam, że jest to nieuczciwe w stosunku do innych sprzedawcow.

A co do Twojego sofrmulowania " jedynym jeszcze rozsądnym
        wytłumaczeniem jest chorobliwa chęć zysku" to uważam wlasnie, ze osoby, ktore
        sprzedają rzeczy poniżej zdrowo przyjetych cen na rynku, to właśnie nimi
        kieruje chorobliwa chęc zysku, bo wiadomo, że im niższa cena tym więcej
        Klientów i mozliwe, ze tylko ceną moga konkurować na rynku. Dla mnie cena jest
        teraz na dalszym planie, gdyż uważam, że liczy sie cos innego, a mianowicie
        wartość dodana dla Klienta, czyli danie Klientowi czegos czego nie damy mu
        obnizajac cenę, ale nie będę o tym pisala tutaj, gdyż wiadomo, że jest to
        wartość sklepu, jego polityka i tajemnica każdego sprzedajacego, którą dŁugo
        sam wypracowuje...

Nie wiem co chcialas osiągnąć pisząc tego posta, ale wierz mi, że świat nie
        jest tak rozowy jak napisalas i zyczę Tobie i wszystkim innymi, aby nigdy nie
        zostali oszukani na allegro i nie nacięli się na "wspaniałą" oferte na allegro.
        Zapewniam Cie, ze nie kazdy wozeczek na allegro jest wylacznie od
        importera...naprawde za blisko patrzysz i nie bierzesz pod uwagę innych
        mozliwosci i zapewniam Cie, że nie kazdy wozeczek ma dołączona gwarancję i
        jednoczesnie nie każdy wozeczek jest przewożony w odpowiednich warunkach.

Wiadomo, ze nie wszystkie oferty takie sa, ale ja zawsze biorę pod uwagę coś co
        moze sie zdarzyc i co komuś juz kiedys sie zdarzylo - chucham na zimne, wolę
        się milo rozczarowac anizeli mieć pozniej żal do siebie.

Życzę Ci naprawde samych pewnych, udanych i zakonczonych sukcesem transakcji i
        abyś nigdy sie nie rozczarowała.

Pozdrawiam,
        Agnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka