Dodaj do ulubionych

Nikną rysunki z Nazca

25.02.04, 17:30
To jasne - kosmici je niszcza, to kolejny dowod na ich istnienie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Maras Re: Nikną rysunki z Nazca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 17:47
      Głupota nie zna granic .... oj ciężko mi ciężko.
    • Gość: mryt Re: Nikną rysunki z Nazca IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.02.04, 18:12
      1,5-2 tys. lat? - tyle im dają dorożkarskie wałachy z klapami na slepiach!!!
    • Gość: stop Re: Nikną rysunki z Nazca IP: *.netshare.krosno.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 08:59
      Brakło tej starszej pani z miotełką która chodziła i "sprzątała" . Zmarła parę
      lat temu. Ciekawe czy ktokolwiek teraz dba o ten teren. Ostatnie el Ninio też
      pewnie dołożyło swoje trzy grosze do zniszczeń.
    • Gość: Faramir Re: Nikną rysunki z Nazca IP: *.comarch.pl 26.02.04, 12:32
      To chyba dowod na istnienie brakow w twoim mozgu :)
      • Gość: stop do faramira Re: Nikną rysunki z Nazca IP: *.netshare.krosno.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 22:44
        List był swoistą prowokacją.Jak nie wiesz o co chodzi to nie bleblaj.
        Pani o której było wspomniane, to chyba ostatni kustosz tego zabytku.
        Ta pani, urodzona w początkach zeszłego wieku w Niemczech, naprawdę chodziła z
        miotełką i pilnowała porządku,tak aby linie nie były zasypywane przez piasek.
        Niestety moje informacje o niej na tym się kończą, a naprawdę chcę się
        dowiedzieć o niej czegoś więcej. Pustynię Nazca było mi dane oglądać gdy
        wycieczki samolotowe nad Nazca były zbyt drogie na kieszeń przeciętnego
        obywatela "PRL" - dostawało sie 10 USD przydziału a reszta ... więc trzeba było
        sobie "odpuścić". Tak wieć drogi Faramirze - reasumując - pomyśl zanim
        odpiszesz i wystawisz SOBIE diagnozę.
        • Gość: stop Re: Nikną rysunki z Nazca IP: *.netshare.krosno.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 22:45
          no chyba że to nie było do mnie..... to sorry
    • Gość: miro900 Re: Nikną rysunki z Nazca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.04, 04:12
      He,He.... "autostrady" - jak widac Marek Pol juz tam byl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka