toja3003 25.02.04, 17:30 To jasne - kosmici je niszcza, to kolejny dowod na ich istnienie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maras Re: Nikną rysunki z Nazca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 17:47 Głupota nie zna granic .... oj ciężko mi ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mryt Re: Nikną rysunki z Nazca IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.02.04, 18:12 1,5-2 tys. lat? - tyle im dają dorożkarskie wałachy z klapami na slepiach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stop Re: Nikną rysunki z Nazca IP: *.netshare.krosno.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 08:59 Brakło tej starszej pani z miotełką która chodziła i "sprzątała" . Zmarła parę lat temu. Ciekawe czy ktokolwiek teraz dba o ten teren. Ostatnie el Ninio też pewnie dołożyło swoje trzy grosze do zniszczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faramir Re: Nikną rysunki z Nazca IP: *.comarch.pl 26.02.04, 12:32 To chyba dowod na istnienie brakow w twoim mozgu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stop do faramira Re: Nikną rysunki z Nazca IP: *.netshare.krosno.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 22:44 List był swoistą prowokacją.Jak nie wiesz o co chodzi to nie bleblaj. Pani o której było wspomniane, to chyba ostatni kustosz tego zabytku. Ta pani, urodzona w początkach zeszłego wieku w Niemczech, naprawdę chodziła z miotełką i pilnowała porządku,tak aby linie nie były zasypywane przez piasek. Niestety moje informacje o niej na tym się kończą, a naprawdę chcę się dowiedzieć o niej czegoś więcej. Pustynię Nazca było mi dane oglądać gdy wycieczki samolotowe nad Nazca były zbyt drogie na kieszeń przeciętnego obywatela "PRL" - dostawało sie 10 USD przydziału a reszta ... więc trzeba było sobie "odpuścić". Tak wieć drogi Faramirze - reasumując - pomyśl zanim odpiszesz i wystawisz SOBIE diagnozę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stop Re: Nikną rysunki z Nazca IP: *.netshare.krosno.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 22:45 no chyba że to nie było do mnie..... to sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro900 Re: Nikną rysunki z Nazca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.04, 04:12 He,He.... "autostrady" - jak widac Marek Pol juz tam byl. Odpowiedz Link Zgłoś