Dodaj do ulubionych

Łóżeczka "klupś" i pościel

IP: *.* 05.05.02, 16:32
Czy macie jakieś doświadczenia z łóżeczkami tej firmy? Podoba nam się Radek II z przykrywaną szufladą i wyjmowanymi szczebelkami. Problem w tym że w sklepach sprowadzają je na zamówienie i nie możemy dokładnie obejrzeć tego modelu, a kupowanie wg. obrazka...Jestem z Warszawy, więc jeśli wiecie gdzie można obejrzeć łóżeczka na żywo, to proszę o adres. Myśleliśmy też o podobnym modelu z drewexu.Ps. Jakiej firmy pościel możecie polecić-poszewki do prania w temp. 95 C, a wypełnienie kołdry i poduszki antyalergiczne. Czy w ogóle można coś takiego kupić czy jak powiedziała mi pani w sklepie że mam głupie wymagania i sobie wymyślam. Pozdrawiam-Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: Carmela Re: Łóżeczka "klupś" i pościel IP: *.* 05.05.02, 17:23
      wypelnienia sa w ogole antyalergiczne d;latego ze sa syntetyczne, alergiczne to by byly z pierza , poszewki sa drozsze i tanc\\\\sze ale na ogol szyte z takiego samego materialu czyli bawelna , na pierwszy rzut oka wydaje sie to sztywne ale po wypraniu sa normalne miekkie i mile, wiec jesli nie chcesz za duzo wydawac to mozesz kupic tansze poszewki chyba ze zalezy ci na jakims wzorku. co do luzeczka to ci nie powiem ja mam takie najzwyklejsze a i tak nieuzywa\\\\ne bo maly spi ze mna :)
    • Gość: Bobinka Re: Łóżeczka "klupś" i pościel IP: *.* 05.05.02, 18:12
      Jeśli chodzi o miejsce gdzie możesz obejrzeć łóżeczko "Radek" w Warszawie to wejdź na stronę www.tomi.com.pl i tam jest mapka dojazdowa do hurtowni na Pradze Pn niedaleko Radzymińskiej, która prowadzi sprzedaż wysyłkową na tej stronie. Możesz tam też zadzwonić, pojechać i obejrzeć sprzęt.Info o tej hurtowni znajdziesz na ich stronie
    • Gość: Katiek Re: Łóżeczka "klupś" i pościel IP: *.* 05.05.02, 20:28
      Dziękuję za informacje, spróbuję znaleźć sklep na Radzymińskiej. Bobinko nie boisz się spać ze swoim małym? Ja się boję bo w nocy potrafię zrzucić męża z łóżka 180x200. Pozdrawiam i czekam na nowe informacje. Kasia
      • Gość: Bobinka Re: Łóżeczka "klupś" i pościel IP: *.* 05.05.02, 20:33
        Nie narazie wcale się nie boję :-)))))bo mam go jeszcze w brzuszku :-),będę się martwić od września.Pa
    • Gość: Magdzi Re: Łóżeczka "klupś" i pościel IP: *.* 07.05.02, 23:28
      Ja mam Klupsia z wyjmowanymi szczeblami i szufladą, ale model Bartek, tj. łóżeczko 140 x 70, które można potem przerobić na tapczanik. Podobało mi się bardziej niż odpowiednik z Drewexu, bo było ładniej wykończone. Ale ja wybrałam białe, bo w pozostałych częsci wykonane z płyty mają inny kolor niż elementy z drewna. A najlepiej jak pojedziesz do Tomi. Moje łóżeczko nie było wysawione, ale wyciągnęli mi karton i go otworzyli, żebym mogła zobaczyć.Miłego kupowania,Magdzi
    • Gość: Dorotka25 Re: Łóżeczka "klupś" i pościel IP: *.* 08.05.02, 07:38
      Kasiu! Kupując wyroby firmy Klupś zwróć uwagę na to czy otrzymujesz wyrób kompletny - ja kupiłam łóżeczko typ Karolina II i już trzeci raz jadę do sklepu z reklamacją - w opakowaniu brakowało wszystkich (sic!) elementów mocujących (łóżeczko sprzedają w częściach). Całe szczęście, że do porodu jeszcze trochę czasu, bo inaczej mój maluszek spałby na kanapie ze mną, a mąż na podłodze. Jeżeli mowa o pościeli - polecam wyroby firmy Drewex - bardzo duży wybór kolorów i nie są alergiczne, np. komplety K6 - poduszka, kołderka, poszewki na kołdrę i poduszkę, ochraniacz do łóżeczka i baldachim. Niestety - większość można prać tylko do 40 stopni. Pozdrawiam, Dorotka
    • Gość: Agata Re: Łóżeczka "klupś" i pościel IP: *.* 09.05.02, 11:40
      Chciałam wyrazić zachwyt nad łóżeczkiem, które właśniemkupiłam mojemu dwulatkowi. jest to bartek II z firmy Klupś, kolor niebieski. Mam w jego pokoiku meble Małgosia firmy Black Red White i to łóżeczko ma idealnie taki sam niebieski kolor, jak te mebelki. Ślicznie to wygląda. Łóżeczko ma wymiary 140 x 70, w przyszłości zrobię z niego tapczanik. Ma wyjmowane 2 szczebelki. Jest w ogóle piękne i solidnie wykonane, ma szufladę przykrywaną od góry, co jest niesłychanie ważne. W poprzednim łóżeczku (teraz odziedziczyła je maleńka siostrzyczka) szuflada była odkryta i wszystko makabrycznie się kurzyło. Jest tylko dość płytka, ale za to ma dużą powierzchnię. Jednym słowem polecam to łóżeczko, Szymek je od razu polubił, chociaż biedak nie wiedział, czy bardziej ma się cieszyć z nowego, czy lamentować za starym (ach ta zazdrość...)Aha, te łóżeczka występują też w innych kolorach. Pozdrawiamagata
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka