Gość: aneta2 IP: *.* 07.06.02, 13:58 Polecany jest szczegolnie dla noworodka bo ma specjalna wkladke ale czy faktycznie jest taki dobry??? A moze polecicie inny ktory nadawalby sie dla noworodka i pozniej tez Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZosiaN Re: Wózek Inglesina MAX-EVO PLUS IP: *.* 08.06.02, 11:04 Aneta, my Max Evo Plus trzy tygodnie używamy i nie narzekamy. Ta biała wkładka dla dzidzi jest usztywniona w środku takim wkładem, jak w usztywnianych rożkach. Jak jest ciepło, to tak na biało chodzimy, jak chłodno, to z ochraniaczem na nóżki. Uważam, że na sezon letni dla leżącego dzieciaczka wózek jest ok. Mi zależało, żeby nie był drogi ale żeby starczył do końca, był lekki, składał się jak parasolka i miał jednolitą rączkę. A, mam jeden minus: tu rączka nie jest przekładana i jak czasem mam potrzebę ciągnąć za sobą wózek (dziecko tyłem do kierunku jazdy), to bywa ciężko, bo najpierw jadą nieobrotowe kółka. I koniecznie trzeba dokupić sobie parasolkę przeciwsłoneczną(np. żeby oszczędzić sobie tego ciągnięcia wózka za sobą)))Nie wiem co byś chciała wiedzieć o tym wózeczku, jakby co, to pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komaja Re: Wózek Inglesina MAX-EVO PLUS IP: *.* 23.06.02, 13:25 Cześć, zastanów się nad inglesiną fuego, waga podobna do max evo a ma przekładaną rączkę ,nie jest duza po złorzeniu cena też zbliżona , w zasadzie to ten sam wózek tylko na innym podwoziu pozdrawiam magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komaja Re: Wózek Inglesina MAX-EVO PLUS IP: *.* 23.06.02, 13:40 zapomniałam napisać że fuego nie ma w internetowym katalogu inglesiny ale jest w sklepach magda Odpowiedz Link Zgłoś