Dodaj do ulubionych

Wózek głęboko-spacerowy

IP: *.* 10.06.02, 15:53
Witajcie :-)Początkowo zamierzałam kupić wózek z osobną gondolą i wkładem do spacerówki, ale zmieniłam zdanie (dzidziuś urodzi się w sierpniu, poza tym brak miejsca - bo co zrobię potem z gondolą) i teraz szukam wózka, który byłby jednocześnie jednym i drugim (typu Inglesina Magnum). Na temat tej ostatniej wiem już coś niecoś (poszperałam w starszych postach), co do spacerówek tego typu innych firm -nie wiem prawie nic. Chodzi mi o taką z pompowanymi kołami, przekładaną rączką, dobrym zawieszeniem, i możliwie - hamulcem na koła (nie na oś). No i żeby nie rozwaliła się po paru eskapadach :-) Proszę poradźcie, będę wdzięczna za każdą opinię. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gusiak Re: Wózek głęboko-spacerowy IP: *.* 11.06.02, 12:14
      Wiem, że są takie wózki dołczane do ośki wózka normalnego, n którym drugie dziecko może stać i jechać - przypomina to trochę deskorolkę. Widziałam wiele dzieci jeżdżących tak w Niemczech, a w Polsce widziałam w sprzedaży. Ale chyba 1,5 roczny malec może być za malutki.Innych pomysłów nie mam ....Ale zawsze to coś.
    • Gość: Gusiak Re: Wózek głęboko-spacerowy IP: *.* 11.06.02, 12:15
      Sorki - pomyliłam okna i odpowiedzialam nie na ten post. Przepraszam.Gusiak
    • Gość: axa Re: Wózek głęboko-spacerowy IP: *.* 13.06.02, 18:03
      mam dokładnie ten sam problem :-) ale chyba już się zdecydowałam na Inglesinę (nie znalazłam nic lepszego). Tego typu wózek głeboko-spacerowy, na pompowanych kołach i skórzanych paskach ma również Implast.Pozwolę sobie śledzić odpowiedzi na Twój post może jeszcze zmienię zdanie :-)))))
    • Gość: martusek Re: Wózek głęboko-spacerowy IP: *.* 16.06.02, 21:18
      Po co płacić grubą forsę za firmę? Polska firma Jędroch (www.jedroch.com.pl) produkuje dokładnie taki sam wózek za ok. 600 zł. Mam i gorąco polecam! Na ulicy dopiero z bliska odróżniam czy to Inglesina, czy nie (jak widzę naszywkę). Jestem bardzo zadowolona z tego wózka. Szkoda, że Jędroch nie produkuje "parasolek". Życzę miłych zakupówMarti
      • Gość: firlej Re: Wózek głęboko-spacerowy IP: *.* 30.06.02, 10:56
        wszystkie polskie wózki mają zerową amortyzację, przynajmniej te które "macałam", są strasznie sztywne i niestety magnum wypada lepiej jeśli chodzi o prowadzenie. Na forum jeszcze ktoś opisywał wózek Quinny, nie pamiętam dokładnie jaki model, coś mi się kojarzy że Fashion, ale nie jestem pewna.pozdrawiam
        • Gość: burek Re: Wózek głęboko-spacerowy IP: *.* 24.08.02, 23:04
          Ja mam MAXI TAXI SPEEDI i jestem b. zadowolona .To jest trójkołowiec z dobrą amortyzacją, lekki, ale bez przekładanej rączki.Złożony miesci się za przednim siedzeniem Fabii (po zdjęciu kół,co jest b.łatwe)Ja używam z fotelikiem, ale mozna dokupić gondolę.Na ulicach Gliwic wzbudza sensację. Niestety dość drogi.Pozdrawiam- Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka