Dodaj do ulubionych

Polococta-coś wstrętnego!

IP: *.* 19.06.02, 21:11
Kupiliśmy dziś z mężem ten "cudowny napój" i nasza refleksja po spróbowaniu go była jedna-OCHYDZTWO!!!! Smakuje jak rozgazowana podróbka coli, czyli wstrętnie. Jak ktoś chce-niech próbuje, ale ostrzegam- mój żołądek jakoś nie przyjął tego napoju entuzjastycznie. A resztę zawartości butelki nie wiem jeszcze jak zużyję, ale na pewno nie wypiję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aluc Re: Polococta-coś wstrętnego! IP: *.* 19.06.02, 21:42
      A piłaś wcześniej Polococtę? to znaczy - tak ze dwadzieścia parę lat temu? ona tak właśnie smakowała, jak rozgazowana cola, i obok oranżady w proszku była największym świństwo-przysmakiem mojego dzieciństwa :lol:
      • Gość: Katiek Re: Polococta-coś wstrętnego! IP: *.* 22.06.02, 12:51
        Nie piłam-moja mama i babcie wychodziły z założenia że mogę pić tylko herbatkę i wodę z domowym soczkiem. Później doszły gotowe syropy-uwielbiałam ten o smaku coli i galaretka z większej ilości wody(była pycha!!!)-do tej pory zamiast czekać aż stężeje wypijam ją budząc głębokie zdumienie mojego ślubnego. Pozdrawiam. PS Jak mały się chowa?
      • Gość: Katiek Re: Polococta-coś wstrętnego! IP: *.* 22.06.02, 12:52
        Nie piłam-moja mama i babcie wychodziły z założenia że mogę pić tylko herbatkę i wodę z domowym soczkiem. Później doszły gotowe syropy-uwielbiałam ten o smaku coli i galaretka z większej ilości wody(była pycha!!!)-do tej pory zamiast czekać aż stężeje wypijam ją budząc głębokie zdumienie mojego ślubnego. Pozdrawiam. PS Jak mały się chowa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka