Dodaj do ulubionych

krzeseło do karmienia

IP: *.* 11.07.02, 09:06
Cześć, zamierzam właśnie kupić dla mojej 7 miesięcznej córeczki krzesełko do karmienia. Straszny wydatek biorąc pod uwagę, że chicco lub peg perego kosztuje ok 600,00 zł.Może warto kupić używane krzesełko i czy wogóle ktoś sprzedaje używane krzesełka, bo nie mam pojęcia jak długo takie krzesełko jest wykorzystywane i w jakim póżniej jest stanie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia26 Re: krzeseło do karmienia IP: *.* 11.07.02, 09:14
      Moja kolezanka wlasnie sprzedala krzeselko po dwojgu dzieciach- bylo w zasadzie nieruszone.Ja takie rzeczy kupuje wylacznie uzywane. Sa drogie i solidne az grzech kupic je dla jednego dziecka ;)
      • Gość: CAROLA Re: krzeseło do karmienia IP: *.* 11.07.02, 09:42
        Dzięki Gosia za opinię. Wobec tego jestem zainteresowana takim używanym krzesełkiem. Gdyby ktoś miał do sprzedania to chętnie skorzystam z oferty.
        • Gość: Ptaszyna Re: krzeseło do karmienia IP: *.* 11.07.02, 12:01
          Jeśli masz blisko do Auchana lub innego supermarketu to proponuję tam. Ja zapłaciłam 145 zł, i co z tego że nie markowe??? Żadna różnica. Trzeba tylko uważnie sprawdzić czy są wszystkie elementy, bo czasami ludzie kradną. W moim brakowało pasów. Ale radzimy sobie.
    • Gość: bridgett Re: krzeseło do karmienia IP: *.* 11.07.02, 19:36
      Cześć,my mamy krzesełko Voxa, to większe, które można też używać po odkręceniu małego blatu jako osobny stolik i krzesełko. Używamy go od 5 miesiąca życia do dzisiaj (za 1,5 miesiąca Kuba skończy 3 lata) i na razie nie sądzę, żebyśmy szybko przestali, no a później będziemy jeszce używać jako osobny stolik plus krzesełko. Kuba używa je do jedzenia, a także prac plastycznych i lubi je. Zatem w naszym przypadku to zakup na lata. Mimo że dbamy o rzeczy, to jednak nasze krzesełko nie nadawałoby się już dla innego dziecka. Dlatego ja też raczej doradzałabym Ci nie takie drogie ale jednak nowe krzesełko. VOX kosztuje około 200-300zł, jest solidne, duże, ale nie ma oczywiście wszystkich takich bajerów jak Chicco czy Peg Perego. Nie ma też co ważniejsze pasów, ale np w naszym przypadku nigdy nie były one koniezne.
    • Gość: ZosiaN Re: krzeseło do karmienia IP: *.* 12.07.02, 08:28
      Moja Ala jest jeszcze za mała na krzesełkosmile ale wiem, że są fajne polskie krzesełka tzw. rozwojowe (że potem rozkładasz je i masz skoliczek i krzesełko dla starszego dzieciaczka.http://www.drewex.com/indexfrd.htmA ceny mają od 109,- (na www.bobask.pl).
      • Gość: i2h2 Re: krzeseło do karmienia IP: *.* 22.07.02, 22:39
        Rozejrzyj się po komisach dziecięcych. Właśnie dwa tygodnie temu kupiłam dla Niuni nowe Chicco za nieco ponad 400 zł. - egzemplarz z jakiejś ekspozycji czy coś. A tak w ogóle jak ma być w jednym miejscu, to Vox jest świetny- przy starszym dziecku tylko dokupiliśmy szelki takie zwykłe i było świetnie.Pozdrawiam
      • Gość: i2h2 Re: krzeseło do karmienia IP: *.* 22.07.02, 22:39
        Rozejrzyj się po komisach dziecięcych. Właśnie dwa tygodnie temu kupiłam dla Niuni nowe Chicco za nieco ponad 400 zł. - egzemplarz z jakiejś ekspozycji czy coś. A tak w ogóle jak ma być w jednym miejscu, to Vox jest świetny- przy starszym dziecku tylko dokupiliśmy szelki takie zwykłe i było świetnie.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka