takamama2 01.12.06, 00:38 Czy ktoś widział w Krakowie lub okolicach Listonosza Pata i pajacyka Noddy??? Jest mi bardzo potrzebny i to już na mikołajki. Bardzo proszę o namiary na sklep Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
acha1 Re: Noddy i Listonosz Pat 01.12.06, 12:42 Cześć Ja widziałam w Leclercu w Warszawie Noddy ok 13 cm za 20 zł, i w samochodzie za 50 i 70 zł. Zobacz może w Krakowie też jest. Kupiłam tego za 20 i jest super - chociaż wczoraj moja mała dostała cały domek, garaż i różne akcesoria Noddiego i jest zachwycona. Niestety prezent wujek z Londynu przywióżł bo u nas nie ma takich rarytasów bajkowych. pozdrawiam Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Noddy i Listonosz Pat 01.12.06, 12:50 Noddy'ego widziałam w różnych odmianach w Smyku w Plazie Iza Odpowiedz Link Zgłoś
takamama2 Re: Noddy i Listonosz Pat 01.12.06, 16:14 Dziękuję za odpowiedź.Mój syn przepada za Noddym, w poniedziałek wybiorę się na zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Noddy i Listonosz Pat 02.12.06, 08:56 W smyku Noddyiego dostaniesz ale oni mają chore ceny,pluszak 99zł a mała plastikowa figurka 39 ;-( Odpowiedz Link Zgłoś