Dodaj do ulubionych

nowe Huggies Standard

IP: *.* 22.08.02, 09:31
Witam! Niedawno w sklepach pojawiły się nowe pieluchy Huggies Standard w niebieskim opakowaniu. W odróżnieniu od tych w zielonym, są chyba papierowe. Czy któraś z Was już je wypróbowała? Czy bardzo różnią się od Huggies Freedom?Pozdrawiam, Sylwia.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiorek Re: nowe Huggies Standard IP: *.* 22.08.02, 12:32
      Ja zaczęłam ich używac i jestem mile zaskoczona tą linią. Jest bardzo zblizona do tych freedom, z czego freedom to tak jakby pieluchy exkluzywne - mięciutkie etc - chyba z bawełny, a standard to tez miękkie pieluszki, nie tam jakieś ceratowe. Chłonne, cięzko mi powiedzieć - czesto zmieniam - ale chyba nie najgorsze. Na rzepy. Moge polecićpozdrawiam
    • Gość: Brenda Re: nowe Huggies Standard IP: *.* 22.08.02, 12:48
      A jaka jest różnica w cenie?Brenda
    • Gość: DorotaJ Re: nowe Huggies Standard IP: *.* 22.08.02, 19:59
      Wg mnie standardy były pierwsze, ale nie będę się spierać.Moim zdaniem są hmmm okropne? Ich zewnętrzna warstwa jest zrobiona z ... nie wiem czego, ale w dotyku przypomina plastik. A może tylko się sugeruję faktem, że po nich Ninka ma zaczerwienioną pupkę (i tylko po nich!).W dodatku są mniejsze.Ale to MOJA opinia :-))PozdrawiamDorotaJ
    • Gość: Malech Re: nowe Huggies Standard IP: *.* 24.08.02, 21:08
      W Hypernowie w Galerii Mokotów opakowanie z 72 pieluchami kosztuje 39 zł.Moim zdaniem standart odpowiada Pampersom tylko są może mniej chłonne.Można je spokojnie polecić( ale nie dla noworodków -dla nich tylko Freedom). Pozdrawiam Gonia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka