Gość: axa IP: *.* 01.10.02, 21:27 czy wiecie ile może kosztować takie cudo jak karuzelka TINY LOVE "Symfona w ruchu"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 21081970 Re: karuzelka TINY LOVE IP: *.* 01.10.02, 22:25 Ja kupiłam za 190 pln ale na allegro widziałam wystawioną za 170 i się o nią nie bili a w sklepiku jakaś dziewczyna sprzedawała po 160 więc poszukaj bo może jeszcze ma ?Samą karuzelę chociaż pieruńsko droga polecam, trzeba ją tylko dobrze ustawić, żeby nie skrzypiała (mi to zajęło jakieś 3 tygodnie i zaopatrzyć się w ładowarkę do baterii bo strasznie dużo zjada baterii. Pozdrawiam Gośka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza2 Re: karuzelka TINY LOVE IP: *.* 04.10.02, 11:14 Jestem z Wrocławia i tutaj ceny wahają się od 160 (hurtownia) do 200 (sklepy). Dlatego najpierw porównaj ceny. Polecam wersję z elementami geometrycznymi. Tak w ogóle jest to cudowny wynalazek, jedynie on dawał mi pół godziny dla siebie, bo młody wpatrywał sią w nią z zachwytem.Iza Odpowiedz Link Zgłoś